Thursday, December 8, 2016

Hari Menternak Lemak Selamanya

Hi korang...
Tak payah la aku berangan nak turunkan berat badan bila mana ada banyak dugaan bila ada kat opis...dah hujung tahun ni memang akan banyak makan2...yg sambut birthday belanja makan, yang saje2 belanja makan...so memang tak boleh elak...
Ni gambar kat bawah ni citer Selasa lepas...
Kawan sebelah tempat aku ni ha sambut birthday...dia beli Goreng Pisang Cheese siap bleh delivery kat opis lagi.....


Macam2 topping cheese ada...


Aku suka yang choc tu....sedap...


Sebab sedap maka aku makan 3 keping....huwaaaaaa...banyak nya lemak aku ...dah makan baru rasa menyesal giler....macam mana nak elak erk pelawaan kawan2 ni...kang x ambik kecik hati kan sebab birthday dia...bila makan x leh stop plak....aduhai....serba salah la...
*Alasan serba salah x leh blah*


18 comments:

  1. sedap2 semuanya sis... harus la menternak lemak.... :)

    ReplyDelete
  2. sedapnya tgk gambar akk ni..ermm lapo lah.. malas betul nak keluar gi lunch huhuh..


    Jom join contest utk menangi hadiah produk dari Cosmoderm: http://yanieyusuf.com/2016/12/exclusive-kuala-lumpur-modest-fashion-week-2016/

    ReplyDelete
  3. Terliur teruss tengok. Hahaha. Sedapnyaaa lahai ;)

    ReplyDelete
  4. perhhh...yg cheese tu meltingnya :)

    ReplyDelete
  5. mmg sedap goreng pisang topping mcm2 gni..lprrrrrrrr

    ReplyDelete
  6. heheheh redho kan je kak... baru 3 keping...

    ReplyDelete
  7. Kita takleh makan banyak pisang cheese ni..haha tak in sangat..

    ReplyDelete
  8. Wah!! Bestnya tgk dianya topping.. melting dibuatnya..

    ReplyDelete
  9. Sedapnya tu..hehehe, tapi kalau makan banyak2 cepat muak

    ReplyDelete
  10. seb baik kita tak suka pisang hat gini klu jenuh plak nk mencari nanti .. tp yg bestnye colorful ..cantik mmg buat hat tak mkn pun boleh jd tak tahan nk try

    ReplyDelete
  11. Tolong.. uwaaaa... berat ai naik mendadak..
    En. Hubby kata ai dah kembang.. asyik makan yo..

    ReplyDelete
  12. mkn jelah SA
    dah sedap mn leh tahan2 hahaha

    ReplyDelete
  13. Memamng sedap kan goreng pisang cheese ni

    ReplyDelete
  14. Sedapnya. Macam-macam toping.

    ReplyDelete
  15. Tapi kan pisang kelat, tak sedap.. Menyesal beli. huhu

    ReplyDelete
  16. Ala.. Gemuk sikit apa salahnya.. Makan aje tanpa rasa bersalah

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah