Monday, December 5, 2016

Azharina Azahar Juara Gegar Vaganza 3


Hi korang...
Aku tak tengok GV3 Final malam semalam..kesian aku kan..ye la umah sewa takde astro..apatah lagi chanel lain yg hidup segan mati x mau...so kena la google pagi ni tgok sapa yang menang...

Juara : Azharina Azahar
Naib Juara : Siti Sarah
Ketiga : Zarul Umbrella

Tahniah buat yang menang...yg tidak bernasib baik takpe la...mungkin beh cuba lagi di GV akan datang..eh...bleh ke masuk balik...memandai je aku ni...hahaha...

17 comments:

  1. Banyaknya dpt RM100,000/- tu SA
    Setahun pakai tak habis:)
    Kakak rumah sendiri pun tak ada astro SA.
    Belum rasa perlu lagi buat masa ini.

    ReplyDelete
  2. mmg dh agak azharina blh jd juara sbb suara dia yg power....
    sarah pun sama... walaupun dia ada up n down tp ttp memukau...
    suke yg time battle tuh, akak kene tgk tuh.. mmg best

    ReplyDelete
  3. memang dah agak dia menang walaupun daku #teamsitisarah..rezeki azharina juara GV3..rezeki anak dia...

    ReplyDelete
  4. Jap. Azharina ni bukan ke artis dulu yang banyak kontroversi tu? pasal botox la, pasal kawin suami orang la , pastu kisah bercerai lagi.. yang ini ke ar?

    ReplyDelete
  5. tahniah !!
    apapun Elly, Intan & Ameng juara di hatiku hehehehe

    ReplyDelete
  6. Kat rumah bunda ni kalau ada ranc realiti tv camni, tak kiralah berbentuk keagamaan ke atau nyanyian begini kami tak pernah mengundi tapi selalu lawan ramalan dan berteka teki siapa Juara..

    Tapi sekali ni bunda Juara..sebab bunda teka dan ramalkan Azharina menjadi Juara sejak minggu pertama lagi..

    Lumayan kan hadiah2 tahun ni.

    ReplyDelete
  7. Salam singgah sini SA...tahniah kepada juara Azharina....dan tahniah kepada semua peserta gegar vaganza musim ke-3

    ReplyDelete
  8. laaa zarul dpt no. 3 kuikuikui
    my fevret sara ngan kak rina mmg win lah

    ReplyDelete
  9. mlm tu sy tido lama sgt nk tgu persembahan yg last2 tu sedar dah abis dah ... umum sape menang hahaha

    ReplyDelete
  10. Suara azharina tu memang terbaik. Dah jangka dia akan menang.

    ReplyDelete
  11. Yang kalah tu redha ajelah.. Hehehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah