Saturday, December 10, 2016

Warna Warni Facebook..

Hi korang...
Perasan x sekarang nak up status kat FB leh klik warna utk background status kita tu...aku baru update FB so ada la benda baru yang cantikkan timeline..


Nampak yang kaler2 tu....sebelum post status korang leh tekan mana2 kaler ikut suka...


Tadaaaa.....jadi la status macam tu ha....
Cantik kan....
Korang nak jugak?
Sila update apps FB korang....

15 comments:

  1. aah ramai dh update aritu colorful hehe..kt instagram pn skarang kalo update bole like komen kwn2 and reply juga..tgk kwn2 share

    ReplyDelete
  2. Tak pernah cuba lagi, update status warna warni ni..

    ReplyDelete
  3. owhh.. baru tahu..hihi..boleh cuba nanti..

    dah follow..jemput singgah dan follow my blogshop, ada pucci yang cantik2..

    Modesty Closet

    jom exchange link nak?

    ReplyDelete
  4. Kat komputer dia tak moh keluar kaler2 tu.. geram je..

    ReplyDelete
  5. hehehe dah mula terjebak dengan benda nie .. suka tengok kaler kaler nampak meriah ja =P

    ReplyDelete
  6. agak dah lama juga benda ni.. jarang update fb :)

    ReplyDelete
  7. x silap baru mggu lepas dpt cenggini hihi bestlah kan

    ReplyDelete
  8. tensen gak lah ari tu xdpt2 org lain semua pakat share2 dah hahaha

    ReplyDelete
  9. Meriahh sikit bila ada warna warni macam ni. Heheh :)

    ReplyDelete
  10. Kinah baru je update apps fb ni ha. Ketinggalan sungguh haha

    ReplyDelete
  11. Makin canggih dah facebook sekarang sis. Haha ^^

    ReplyDelete
  12. Saya dah lama tak update facebook.. Tak tahu nak share apa..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah