Friday, December 2, 2016

Department Lunch at Kari Kepala Ikan ZK Kg Attap

Konon-konon diet...tapi ada lunch session kat Kari Kepala Ikan ZK Kg Attap...kat mana? Korang google eh aku x reti nak terangkan...aku buta arah skit kalau area KL ni...tp serius aku sebenarnya tengah diet sebab ramai tegur aku dh put on weight..double chin dh macam nak jadi triple chin..badan tak nampak naik tp macam naik ke muka plak lemak-lemak ni semua..haih bahaya macam ni...


The happy face...


Baju biru thumbs up tu my big boss merangkap tukang belanja


Ini la watak utama yg menjadi pujaan masing2.. 6 biji kepala ikan settle sekelip mata..tapi ada yg tak pandai makan...rugi besar woooo..meh nak tunjuk jelitawan hantu kari kepala ikan yang sebenar

V

V

V


Sebenarnya ini kira masih sopan lagi ni..kalau kat rumah sendiri ngan adik beradik xde sopan macam ni de sebab seriusly aku menikmati kesedapan kari kepala ikan yg x terhingga


Tudiaaaaa...ini cara yg betul..hahaha..tp x puas hati gak sebab x leh kokak kepala ikan tu macam biasa buat...malu gak la kat boss hujung tu ha...dia perati je tu..kang jadi bahan...

Di samping lunch department kami sambut jugak birthday buat Nov babies..acara wajib every month


Cake macam biasa dari Secret Recipe


3 jejaka tu nyer birthday


Happy birthday uolls


Sambung lagi ternak lemak kat opis...cake dari Jakarta


Choc Daim dari Langkawi


Choc Dates dari Dubai


Alhamdulillah..we had a blast...special thanks to our big boss..semoga murah rezeki..tak lupa pada yang sponsor makanan tambahan kat atas tu ha..yang tu mmg aku x usik...nasi pun masa tu makan sesenduk je..lebih meratah lauk...alhamdulillah settle birthday celebration Nov babies dan department lunch session 
Jumpa lagi next Birthday Celebration for Dec Babies....




19 comments:

  1. Dpt colleagues yg macam ini memang seronok SA
    Boss pun tak berkisah. Suka kakak tengok.
    Kakak suka mata ikan SA. Kalau kakak cungkil mata dia dulu hihi..

    ReplyDelete
  2. wow, sedap gila tgok kepala ikan tu, sedap sungguh

    ReplyDelete
  3. aduhhh kenapa nampak sedap sangat ni..

    ReplyDelete
  4. bestnya opis akak...
    peberet dana kak, ngokak kepala ikan...
    selagi tak licin tak puas hati mkn kepala ikan tuh...
    dana geng ngn k zakie, suke culik mata dia dulu hehehhe

    ReplyDelete
  5. Wah sedapnya kari kepala ikan ni. Lemak ikan tak apa. Banyak omega 3. Baik untuk sel otak bergabung. 😍😍
    .
    Nak kena toraii kari kepala ikan kampung atap juga ni suria amanda πŸ˜„πŸ˜„.

    ⛔⛔ Jemput singgah blog mazni & komen. Komen terbaik akan memenangi RM50 setiap bulan ⛔⛔

    ReplyDelete
  6. Fuhhh kak SA, mengancam kari kepala ikan tu :)

    ReplyDelete
  7. menyesal pula jalan-jalan kat sini malam-malam. sedapnyaaa! hahaha

    ReplyDelete
  8. pagi2 tgk tu :( lapar nya..da la malas nk keluar cri makan ...

    ReplyDelete
  9. mak aiii besarnya kepala ikan tu
    hilangkan pasal diet sekejap hehe

    ReplyDelete
  10. Hehe kokak jangan tak kokak tau. Beli atau masak, leh kokak pepuas kat rumah. Hehe

    ReplyDelete
  11. Rasa cam nak kokak skrin tab nie ha bila tgk kepala ikan tu... Memang best r.. disedut dan dikunyah.. Pergh!!

    ReplyDelete
  12. Terliuq ni kak oiii..Penang tunggu cek blk.Kat Besut ni x sedap..x dak pun..hukhuk

    ReplyDelete
  13. Nikmat sangat dapat makan kari kepala ikan

    ReplyDelete
  14. sy tak pernah sam[pai tp ramai review sedap harga dia boleh tahan

    ReplyDelete
  15. Seronoknya dapat makan ramai-ramai. Office dulu sal buat makan2 macamni bila ada event je la.

    ReplyDelete
  16. Alahamdulillah.. Rezeki. Makanan semua sedap sedap^^

    ReplyDelete
  17. Makan kepala ikan mana boleh sopan.. Rugi wooo.. Kasi ratah habis

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah