Thursday, December 1, 2016

Pengumuman Pemenang Top Komentator November 2016


Alhamdulillah hari ni dah masuk hari pertama bulan December. .tiba masanya untuk aku umumkan pemenang top komentators bulan November kat blog picisan ni...alahaiiii...terima kasih yang tak terhingga buat mereka-mereka yang sudi berkunjung ke blog aku yang ntah hape2 ni...effort yang korang tunjukkan sangat-sangat aku hargai...
Dengan ini diumumkan....*drum roll*

Top komentator November

SHAHIDA ZULKAFLI


Tahniah...

Sila email details ke Suriaamanda@yahoo.com, tajuk email : Top Komentator November 2016..
Mohon buat simple entry bila dh dapat hadiah dan link ke blog ni ye...

Kita tengok siapa yang kena untuk December 2016



17 comments:

  1. Alhamdulillah.. Rezeki November..
    Nanti Sha e-mail details kat sis.. tq..

    ReplyDelete
  2. wah...tahniah kepada pemenang...
    mcm aku ni mmg susahla nak komen byk2 kat blog org, blog sendiri pun jarang2 bukak...hahaha...

    ReplyDelete
  3. tahniah sha..nti share hadiah na hahaha

    ReplyDelete
  4. mujur nama iols dlm list lau x mmg majuk lah balik siam hahahaha

    ReplyDelete
  5. tahniah.

    gagaga kita kalau tak kedua teratas, mesti kedua terbawah T_T hahahaha

    ReplyDelete
  6. Dah lama x baca blog..Ni bulan Dec..Mak jemah nak pecah panggung pulak..meh nak baca entry akak..

    ReplyDelete
  7. Ucapan tahniah untuk yang berjaya..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah