Monday, December 19, 2016

Mak Abah Terjah IKEA Cheras

Hi korang...last week Sabtu kan aku hantar Dania pi Puchong..sebab mak abah aku ada kat umah adik bongsu aku..atuk dh rindu kat cucu..baru 4 hari x jumpa dh rindu..sabar jer la..so pagi Sabtu hantar la dia terus ke Puchong...petang tu depa semua pi Ikea Cheras..adik aku wassap gambar dh kt Ikea dh..ingat depa semua pi Mutiara Damansara....seronok la mak berjalan walau guna wheel chair...


Mak abah dan adik bongsu...besarnya perutttt.....


Seronok mak cuci mata..eh kaka Dania pi jugak..sblom ni pi ngan mama tp kat Mutiara Damansara...


Amboi mak makan eskrem...boleh ke tu...banyak betul memborong ni....


Hasil shopping di Ikea Cheras...

Boleh tahan k


21 comments:

  1. bla la nak sampai ikea jgk ni..:)

    ReplyDelete
  2. kalau pergi ikea..mata ngantuk boleh segar bugar...hihi...

    ReplyDelete
  3. g IKEA...walaupun xde benda nak beli, mesti akan end up ke kaunter jugak..hahahaha

    ReplyDelete
  4. tak pernah sampai lagi ikea cheras ni..walhal dekat jer.

    ReplyDelete
  5. ikea ni bahaya...nak makan meatball je end up beli benda lain juga

    ReplyDelete
  6. Lama tak g IKEA. dah dua tiga hari duk terngin nak pegi ni. Nak g makan meatball je .ngeee

    ReplyDelete
  7. makan eskem ikea memang nikmat :D

    ReplyDelete
  8. Menunggu IKEA kat Johorrr, ehhee

    ReplyDelete
  9. Saya blum penah jejakkan kakai lagi ke sini, yang penah smp cuma IKEA Damansara jea.. =)

    ReplyDelete
  10. IKEA cheras rasanya lagi besar dari Damansara. Lalu je, belum pernah singgah lagi

    ReplyDelete
  11. Rindu nak gi IKEA..
    seronok dapat jalan ngn family.. Kualiti time yang ohsem..

    ReplyDelete
  12. Waaa .. saya dah lama tak ke IKEA, wife dengan anak-anak dah melayan IKEA Cheras .. saya ni .. bangunan dia pun lom pernah nampak lagi. Tapi IKEA kat Damansara dah pernah pergi, cuma bila mai KL la ...

    ..
    Rindu aaa nak shopping kat IKEA.. huhu

    ReplyDelete
  13. pas ni sllu lah ke ikea..iols byk brg beli kt sana..
    x sabar nak menyopin saakan..tp kt penang ni x lama lg nak buka 2018 huhu

    ReplyDelete
  14. harap2 ikea kat penang ni depa buka sekali meatball tu hahaha

    ReplyDelete
  15. Syoklah dapat jalan jalan IKEA kan. Macam macam rasa nak beli

    ReplyDelete
  16. sy tak pernah pi ikea dok sini dah berbelas tahun dah hahaha

    ReplyDelete
  17. Selalu pergi mutiara damansara. Usha decoration ikea hihi

    ReplyDelete
  18. Banyaknya memborong. Puas hati bila dapat shopping kan ^^

    ReplyDelete
  19. Sesekali shopping.. Memang penuh troli

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah