Wednesday, December 21, 2016

T.G.I Friday 1Utama Rock!!

Hi korang..

2-3 hari ni blog aku ni penuh dengan makanan jer la...kali ni kisah minggu lepas..masa tengok wayang dengan Dania citer SING tu...lepas tengok wayang aku bawak dia pi makan kat TGI Friday..as usual makan Steak la...dah lama x makan steak dengan Dania...mujur x ramai orang masa tu maybe sebab hari biasa kan...so makan la kami dengan tenang...


Tenassee Steak and Shrimp


Lamb Grill for Dania


Mine selalunya mintak Medium Well...sebab suka daging yang juicy


Ais Lemon Tea Free Flow


Selfie kejap


Total damage makan berdua...

Mama happy dapat belanja Dania...Dania happy dapat makan ngan mama..sesekali berjalan dating berdua je seharian...seronok betul dia...lepas makan kitorang ronda la lagi..kejap ke Old Wing..kejap ke New Wing sampai rasa nak tercabut kaki...
Hope akan datang ada lagi quality time dengan satu- satunya anak dara aku ni....susah nak spend time berdua kan...aku mencari rezeki kat sini...hujung minggu atau 2 minggu sekali baru dapat jumpa...kadang- kadang jeles ngan korang yang ada masa untuk family dan ada complete family...nasib kita semua tak sama kan....aku dah tentu denga bahagian aku...ye tak?

20 comments:

  1. wah sedap ny ! xpa blnja lebih sikit untuk anak kan. bkn slalu pun =)

    ReplyDelete
  2. Dapat melayan anak-anak sesekali memang best kan. Bila tengok dorang hepi kita dapat rasa bahagianya

    ReplyDelete
  3. Hmm... nasib baik bukan masa kakak puasa SA
    Harganya memang padan dgn rupanya. Menggoda betul:)

    ReplyDelete
  4. seronoknya dating...x ajak pun..hihihi

    ReplyDelete
  5. asyukkkk la makan! hihihi...takpe la kak...InsyaAllah semua org bahagia dia lain-lain...akak ade bahagian akak...Sally pun ade bahagian Sally..asalkan semuanya sihat dan sentiasa ada :)

    ReplyDelete
  6. AFB030 bw ke sini..Ala, SA jangan bandingkan nasib kita dengan orang lain..setiap orang berbeza..Yang penting happy2 je..Look forward & move on, okey...Tapikan nak habaq sedapnyaaa menu SA & Dania tu..nasib tak jilat pc..haha

    ReplyDelete
  7. Alamak! sodapny akak!! Trliur tengok. btw citer SING tuh best tak.teringin nak tgk.hehe

    ReplyDelete
  8. mak aiiii..meleleh ayaq liur den ni ha
    sabo je lahhh

    ReplyDelete
  9. jom SA..belanja iols kat TGI lau jumpa nti ye hehe

    ReplyDelete
  10. Ayat akak last2 tu sedih pulak kak...
    Xpa kak..setiap org rezeki msg2 kak

    ReplyDelete
  11. fuh sedap... masa berkualiti dgn anak tu paling best ..bkn mudah nk berdua dgn dania je

    ReplyDelete
  12. Sesekali dapat luangkan masa dengan anak dapat eratkan hubungan.

    ReplyDelete
  13. Quality time bersama family.. Puas hati dapat makan sama sama dan tengok wayang ^^

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah