Monday, December 5, 2016

Spend Time Dengan Anak- Anak Di hujung Minggu

Ini kisah minggu lepas..minggu yang aku buat kenduri doa selamat buat mak dan adik bongsu aku tu...pagi Ahad tu kami semua melepak x kemana- mana...then decided pi redeem Dominos Pizza...eh aku x up pun lagi citer tu...nanti la aku cari balik gambar...sementara tunggu Mak Abah balik dari Econsave..aku ikut la mommy Qhaira bawak pi taman mainan area Allson Klana tu...ada tempat mainan yang agak besar...rupanya dah selalu Dania dan Qhaira datang sini...so layankan aje la diorang ni...



mula- mula pi Laman Basikal ni tp x leh masuk..tutup plak time tu...


Dida cer senyum skit amik gambar tu...


kakak melayan adik...


Adik nak ikut kakak tapi takut...


meniti titian usang...eceh...


kemon Qhaira..u can do it...


yeay Qhaira berjaya naik gelongsor paling tinggi sorang2


then kakak plak tersangkut kat sini


Abaikan muka penat mama dan x mekap langsung...


okeh last..atuk dah panggil balik...hari pun nak hujan


masuk keta penat si bulat mama tu....

Sesekali melayan anak- anak memang best...cuma kat situ banyak nyamuk la...lepas hujan kot...tanah lembap so memang banyak nyamuk....
minggu ni mama tak balik...ntah apa la kakak Dania dan adik buat kat umah...sorry la sayang2 mama..mata mama kena infection...so memang tak leh balik sebab doktor cakap boleh berjangkit...
mereput mama kat rumah sewa....

13 comments:

  1. bawak anak-anak pergi playground pun diaorag dah happy sangat kan

    ReplyDelete
  2. seronoknya luang masa bersama family :)

    ReplyDelete
  3. akak sini memang sunyi sikit kot..hari tu pergi pun rasa mcm tak berapa ada orang sangat..heee..tapi ok la lagi best la kan tak berebut2 dengan orang..dapat la main puas2..;p

    ReplyDelete
  4. anak-anak memang seronok dapat main luar. lagi pun aktiviti yang bagus

    ReplyDelete
  5. geram nengok si dida tuh... rasa nk cubit2 je pipi dia tuh...

    ReplyDelete
  6. comelnya..lamanya x pi taman macam ni

    ReplyDelete
  7. sambil2 melayan anak..boleh gak kita kuarkan peluh kan..hehe

    ReplyDelete
  8. Seronoknyaa dapat main main dekat taman :)

    ReplyDelete
  9. rajin dania melayan adik2 ...bagus betui dia

    ReplyDelete
  10. Seronok tengok anak-anak main kt playground.

    ReplyDelete
  11. Seronok spend time dengan family ^^

    ReplyDelete
  12. Tengok keletah anak.. Hilang rasa penat

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah