Friday, December 16, 2016

Pengumuman Pemenang GA Hand & Body Lotion Suriaamanda

Hi korang...

Kini tiba lah masanya aku umumkan pemenang GA aku yang pertama...untuk GA ni aku x guna random.org tapi aku guna manual cabutan dari anak dara aku Dania...dia yang akan cabut undian 2 pemenang utama dan 8 lagi pemenang untuk bloglist...keputusan adalah muktamat dan sebarang bantahan tidak akan di layan...untuk menentukan pemenang adalah dari no penyertaan ikut list yang aku dah sediakan DISINI korang boleh rujuk no korang kat situ ye....

52 orang peserta


Pemenang Utama Adalah....

1. No 24

2. No 47



8 pemenang untuk Bloglist

1. No 2

2. No 3

3. No 9

4. No 19

5. No 26

6. No 35

7. No 46

8. No 36


Untuk pemenang utama sila email details ( nama, alamat dan hp no) korang untuk aku poskan hadiah, tajuk email Pemenang Hadiah Giveaway Hand & Body Lotion email ke Suriaamanda@yahoo.com 

8 pemenang yang lain aku akan masukkan link blog korang di Ahli- Ahli Mesyuarat Tingkap di sidebar secepat yang mungkin..

Tahniah buat semua pemenang...yang kalah jangan kecewa..aku bakal muncul lagi dengan GA seterusnya, kali ni bercadang nak dapatkan penaja hadiah...tunggu ye..insyaallah dalam masa terdekat ni....

Terima kasih buat semua peserta yang sudi memeriahkan GA Hand & Body Lotion Suriaamanda.

30 comments:

  1. Tahniah kepada pemenang..tak luck pulak GA yang ni..sokay ;)

    ReplyDelete
  2. Waaahhh!!
    Tahniah buat mereka semua:)

    ReplyDelete
  3. yeayyy no 2 nmpknya timbul di situ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. link dah masuk kat grup ahli- ahli mesyuarat tingkap ye..

      Delete
  4. Tahniah kepada semua pemenang!��

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.

    tahniah kpd pemenang yg lain jgk..

    syu dah emel ye..

    http://www.syuhadasalleh.my/2016/12/rezeki-dec-2016.html

    ReplyDelete
  6. #46 hadir di sini... #46 bloglist #47 pemenang utama... sipi2 je... btw, congrates kpd semua pemenang ^_^

    ReplyDelete
  7. Tahniah pada semua yang menang...
    Tak de rezeki disini..

    ReplyDelete
  8. Tahniah pada pemenang.. Ruginya tak dapat join

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah