Wednesday, March 1, 2017

Jualan Penghabisan Stok Gila - Gila Butik Aqid Aqila

Jualan Penghabisan Stok #kasilicin Butik Aqid Aqila Space U8

Hi korang...
First time dapat review butik memang sangat mengujakan SA...maunya tak teruja..aku kalau bab fesyen dan bab baju ni memang nombor satu..korang tak tengok lagi wardrobe aku kat rumah...baju menimbun tapi pakainya jarang sekali..hehehe...apapun aku sangat- sangat teruja bila diberi peluang review Butik Aqid Aqila. Butik Aqid Aqila menawarkan pakaian wanita berkonsepkan muslimah untuk golongan remaja dan dewasa selain turut menerima tempahan jahitan pelbagai fashion.
Haaa...bukan fashion muslimah semata- mata ye..pelbagai fashion termasuk pakaian pengantin...

Jom ikut aku kita jenjalan ke Butik Aqid Aqila..mana la tau ada yang berkenan di hati kan..raya pun x lama je lagi..boleh buat persiapan awal dh..



Sampai- sampai aje ke Butik memang disambut dengan pemandangan yang ceria...Haaaa...nampakkk.....dari luar dah nampak pelbagai pakaian dipamerkan di ruang pameran, ada baju kurung moden, ada tudung, ada baju kurung biasa dan Jubah juga...


Hot selling.. latest jubah dari Butik Aqid Aqila.. Jubah Rindu Awak 200% ..Exclusive design ..Hanya 1 design yang available untuk 1 Jubah dan didatangkan dengan pilihan warna yang menarik...


Ada warna Biru lembut..


Design yang diperkenalkan adalah sangat menarik dan kontemporari dan yang penting mengekalkan ciri- ciri sopan seorang wanita Muslimah


Jubah


Yang ni Baju Kurung la kan...New Arrival katanya...


Pelbagai pilihan warna dan juga saiz 



Baju kurung moden...mata ni berkenan kat yang biru ni...aduhaii...boleh jadi rambang mata dh ni x tau mana satu pilihan hati...korang rasa mana yang cantik?


Baju kurung Peplum..yang ni pun cantik sangat...pegang yang ni...mata dh nampak yang lain pulak cantik..aduhai..susahnya nak buat pilihan..


Rangkaian Jubah Rindu Awak 200% dengan  pelbagai pilihan warna 


Baju kurung sulam


Di butik ini turut menerima tempahan hiasan Manik yang sangat- sangat cantik serta berseni


Korang rasa baju yang mana satu pilihan aku?
Nantikan update di IG dan FB nanti ye....nanti aku posing...susah nak buat pilihan bila dah masuk Butik Aqid Aqila


Menarik kan semua pakaian Muslimah di Butik Aqid Aqila? Haaa..aku nak war- warkan di sini berita baik untuk korang semua...Raya pun dah dekat kan..jom lah serbu Butik Aqid Aqila memandangkan pihak Pengurusan Butik akan mengadakan jualan penghabisan stok dengan diskaun sehingga 75%...haaa...banyak giler kan diskaun yang ditawarkan...Boleh lah buat persediaan Raya dah...nanti takde lah kelam kabut korang nak beli baju raya...Jualan Penghabisan Stok #kasilicin ini bermula hari ini 1 March 2017 - 31 March 2017....Berbaloi- baloi dah ni kan....sekiranya berkunjung ke Butik Aqila sila mention korang dari blog www.suriaamanda.com tau...



 Jualan Penghabisan Stok Gila-Gila Butik Aqid Aqila di Space Seksyen U8, Shah
 Alam pada 1 -31 Mac 2017

Potongan diskaun sehingga 75%
Harga Asal RM399
Harga Diskaun RM99

Stok TERHAD, SIAPA CEPAT DIA DAPAT !!

Butik Aqid Aqila 
B1-19-1, FIRST FLOOR, SPACE U8
40150 SHAH ALAM, SELANGOR
03-50217401 / 012-3702676



20 comments:

  1. Wah semua cantik-cantik,nanti nak singgah lah bila ke Shah Alam

    ReplyDelete
  2. wah!bestnya...
    dapat dah 1 baju raya ya kak..

    ReplyDelete
  3. Rambang mata dibuatnya.... Semua cantik-cantik belaka.....

    ReplyDelete
  4. semua cantik-cantik.. Rambang mata ne

    ReplyDelete
  5. murah tu yang best kan. Zaman sekarang ini semua kena berjimat cermat

    ReplyDelete
  6. perghhh menarik hati koleksi baju-baju dia! Lama dah saya tak lepak Space U8, rasa macam nak terjah je nanti hehe

    ReplyDelete
  7. ada saiz beso tak kak? gitu soalan aku

    mmmg cun2... paling cun jubah tu.... menarik tertarik...
    mmg beli baju kt sini tak pyh ssh2 nk pikir psl lace ngn manik semua dh lengkap

    ReplyDelete
  8. Cantiknya baju. Tak tahu nak pilih kalau camni.. Hehe

    ReplyDelete
  9. Cantik cantik la dress tu.. Geram je tengok..

    ReplyDelete
  10. Fuyooo semua cantik2..ala pilihan akak mesti yg cantik2..

    ReplyDelete
  11. Yearghh... Kasi licin habiskan

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah