Thursday, October 24, 2013

Bangang pun Jual??


Ingat Bangang tu untuk kelakuan je...
Bangan pun boleh dijual....amenda la....sapa keja ni....
Apekah guna google translate juga?
Kelakar la......

16 comments:

  1. hahahahah.... Call la kak..... Takut akak jadi bangang nnt..... memang lawak cam harammmm....

    ReplyDelete
  2. Haha...x kuasa akak....best ar ko cuti...today akak masuk lambat..kuang..kuang.kuang......

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha best x best blog kena update.... cuba r tgk kejadian yg saya ade upload kat blog... gory giler..... ooooo.... mentang2 itu pegawai perubatan MC, so jd ketua la?????

      Delete
  3. Itu sure lidah tak boleh sebut 'r' Nak jual barang terpakai jadi bangang pulak. Ada ke orang nak beli bangang-bangang ni?

    ReplyDelete
  4. haha tu la nampak gak kat facebook...kelakar. ahaaaa

    ReplyDelete
  5. hahahaha..apa dia nak kata sebenarnya? barangan kah?

    ReplyDelete
  6. barangan terpakai typo letteww... sadis betul typonyer :p

    ReplyDelete
  7. tak faham...apa ler makna tu yea....hihi

    ReplyDelete
  8. Ahahaa...gelak2 sambil tepuk2 dahi...

    ReplyDelete
  9. kihkihkih,.mcm2 hal duniawi nie skrg.

    ReplyDelete
  10. barang terpakai jadi bangang? haha.. x psl2 jadi bangang betul... ;p

    ReplyDelete
  11. hahahaaaaaaaa.... mcm mana org tu leh tulis salah.... adehhhhhh

    Sumijelly.com

    ReplyDelete
  12. hahaha...ini mesti kes nak cepat nie..hehehe..priceless benda yang nak dijual nie..hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah