Friday, October 25, 2013

Teh Tarik Place Lunch Today

Lunch today macam biasa kebuntuan x tqu nak pi makan kat mana...masuk Sooka Sentral ngan Aqila..jalan2 pusing2..xde apa yang menarik...turun balik then terjah Teh Tarik Place...so far dah banyak kali makan kat sini..dan jugak dah pernah review masa makan ngan blogger last year kot...jumpa Iyra, Kak Dee dan Mimy Hamid...korang nak terjah blog diorang pi tgok kat sidebar tu...ada kat situ...ala..kalau korang kat KL Sentral sure akan ternampak Teh Tarik Place ni...opposite jer ngan opis aku...

 lucky x berapa ramai tadi...
 aku pilih Mee Goreng Mamak...sedap..RM7.40
 Aqila amik lunch set
 bekas tissue yang very the recycle mcm green sgt...guna tin susu je...jimat belanja kan...


total damage utk aku RM10.60 sekali ngan teh o panas...air lambat sampai so xde gambar...

so korang2 if nak pi Teh Tarik Place

meh terjah...nak dating ngan aku pun boleh....tp call dulu..ececece...

TEH TARIK PLACE
Lot G2C, Ground Floor
Sooka Sentral
Jalan Stesen Sentral 5
50470 KL
Tel 0327851859


20 comments:

  1. Replies
    1. ok..enjoy....nanti amik gambo banyak2

      Delete
  2. selalu masuk KL Sentral tu pi yang kat bus station nak ke LCCT je..
    now office Nizam dah nak pindah kat Menara CIMB baru tu.. boleh lah SA ajak Nizam gi lepak minum teh tarik nnt eh hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. uik..nak ajak Nizam lepak..oh tidakkkk...kecuali zaza ada sekali...

      Delete
    2. hehe joking je.. kalau nak lepak boleh je tak semestinya kita lepak kt teh tarik place kann.. kat mana2 pun boleh.. ;)

      Delete
    3. haaa...tu la..tokojot acik h...huhu...boleh jer..nanti kita plan nak...kuar ramai...tgok wayang ke...

      Delete
  3. Lyn suka mee goreng mamak, teh tarik & nasi kerabu..
    n selalu lepak kat empire jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye la kan Lyn...mee goreng mamak dia best...

      Delete
  4. Kalau kat mai Penang nnti boleh try order Teh Tarik Komtar.. hehehe

    ReplyDelete
  5. sedapnya mee goreng mamak tu...
    Teringin jugak nak dating...tapi jauh la pulak...

    ReplyDelete
  6. mee Goreng mamak kat sini memang sedap... terbaek ooo kalah yanG kedai mamak mapley punye

    ReplyDelete
  7. meem goreng mamak klu sedap mmg heaven la makan..nk dating jauh sgt,klu dekat bley la puan blog belanja ye..hehe

    ReplyDelete
  8. Eeehh... makan dekat2 opis kamu je ni kan?

    ReplyDelete
  9. dulu masa kerja kat 1U ada jugakla sekali sekala makan kat teh tarik place...

    ReplyDelete
  10. mee goreng mamak tu mnyelerakn.. huhu

    ReplyDelete
  11. mee goreng tu sedapnyer...

    ReplyDelete
  12. pergghhh mee goreng mamak RM7.4? huhuhu.. tp ok la kalo sdp.. ;)

    ReplyDelete
  13. uihhh ...dapnya ... suap sikit mai ..hehehe...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah