Wednesday, October 30, 2013

Dah Berpunya ke????


Cincin tunang??? Cincin tanda??
Dah official berpunyakah????
Uiks...no speku2...hahaha...ni cincin milik one of customers. ..cincin aksesori untuk yg suka fashionable things to wear with...
Actually x mahal pun....accessories je kot.....beli kat ne? Of cos Sophie Paris....


Di datangkan dalam kotak cute SP ni...


Tantekkkkknyeee....


Muat2 je kat jari i....

Kalau ada sesapa nak just inform me ye....gambar ada...nanti i upload petang ni....
X semestinya nak cantik kena guna barang2 mahal kan.....
Dulu masa umur 18-25 thn kan...jari aku ni kecik..cincin guna size budak...
Tp la ni...guna size 16...itupun muat2...x longgar pun....
Apekah maknanya tu????
Gemuk????
Eh xla....aku Cute....muahaaahaaaa...


14 comments:

  1. warna itam sesuai tuk org kulit cerah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul...hitam itu menawan..tp bkn negro ye

      Delete
  2. Simple & cantik. Saya klo nak beli cincin pon saiz budak sbb jari runcing & keding ☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oic...untung la. .keding sgt pun x elok...buruk...

      Delete
  3. memang kena sungguh la ngan jari manis tu kan

    ReplyDelete
  4. cantik..sesuai jer ngn jari manis tu..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la..tp syg org punya...hahaha. ..nak order jgk la utk diri sendiri...

      Delete
  5. Kak, AJ ni susah nak cari cincin.....
    Size jari AJ 8....
    Jenuh wooo nak cari......
    Selalunye kedai emas suruh tempah...
    Tu yang takde cincin tu.....
    Malas nak menempah...
    Hehehhe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Diva mmg cenggitu..semua kena tempah kan..x pe...nanti nk kawen boleh suruh mr J tempahkan...sambil tu ckp...lihat la donia...jari I yg runcing dan diva...

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah