Monday, October 14, 2013

Monday Quotes...


Assalamualaikum. ..
Ada yang kerja ke hari ni? Tp rasanya ramai amik extra cuti ni kan...
Esok dh Raya Haji...
Aku dh discharge semalam...sekarang kat kampung....sambung mc sampai Jumaat...


Quotes: setuju tak dengan quotes tu..If we need something we have to work hard for it.. 
If aku berhajat utk dapatkan sesuatu..aku akan berusaha untuk dapatkan...walau bkn sekelip mata atau makan masa...
Korang mcm mn?

20 comments:

  1. Salam Aidil Adha Dik...

    kakcik masih di pejabat hari ini. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam aidiladha..dh Tanggungjawab terhadap kerja kan...kira berkorban jugak la ni..

      Delete
  2. dah ramai yang balik kampung.. saya pulak bersiaran dari tempat kerja.. ;)

    Moga cepat sembuh hendakNYA.

    ReplyDelete
    Replies
    1. SA pun kt kg dh...thanks dear...makin sht..insyaallah. ..

      Delete
  3. Quotes tu, tgk situasi gak kak. Tak ley main taram je. Hehehehehe! Kak, selamat hari raya. Jaga diri bek2 eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam aidiladha dear....thanks for the doa..

      Delete
  4. samalah..mesti fight utk apa yg kita nak..btw..salam aidiladha along..jaga diri..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju dgn kak dee....salam aidiladha. ..

      Delete
  5. syoknyer ko mc sampai jumaat. taknyah apply cuti raya. hehehe... take care beb!

    ReplyDelete
  6. of course I've to work hard & strive to get something I need..
    setengah orang mungkin tak suka work hard.. mungkin ada yg suka take an advantage to other people.. or else ada yang suka buat kerja mencuri to get what they want sebab tak mampu.. so merompak ada lah kerja yang paling senang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul jugak tu zaza..zaman skrg lebih ramai yg suka amik jln mudah...

      Delete
  7. kerjaaa... huhuhu... maklum lah, raya di KL cuma. Cewah...

    ReplyDelete
  8. yup of courseler...nakkan sesuatu kenalah berusaha untuk mengapai cita2 dan impian tu, tapi dengan cara yang betul yer... he he he... bukan cara yang bengkang bengkok... untunglah orang tu cuti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. As for me...biar la I work hard utk dpt kan sesuatu...xde nk cari jln mudah de. .

      Delete
  9. sama lah kak saya pon macam tu, salam aidiladha ^_^

    ReplyDelete
  10. oh dah semakin sihat yer...alhamdulillah...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah