Wednesday, October 16, 2013

Aktiviti Wajib...

Asal balik kg je usung Saidina tu balik...itu je la yg wajib diorg buat....
Ntah apa yg best x tau la....memang la game mengasah minda tp if dh boleh bertekak
Aku yg tgh sakit ni pun jadi semak...


Khusyuk berfikir..

Dania selalu bankrup...

Aku nk join sekali main xde la de...aku ni jenis x sabar...
X pasal2 jer karang...
Aku mmg x leh tgok or dgr diorg bertekak sesama sendiri...semak hidup aku..
Tp satu je la...bila bab bertekak tu yg buat mesra tu kan.....



15 comments:

  1. haha Zaza pun layan benda ni semalam empat beranak kat rumah..
    Khairine yang selalu bankrup.. Danish tak habis2 nak beli rumah & buat hotel haha.. Babah dia asek menang je.. *main tipu ke apo??* ;P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu sbb SA x nk main...x pasal2 bergaduh bila bankrup...mulut masing2 x reti nak diam time main saidina ni...

      Delete
  2. Replies
    1. Ramai mmg best...tp tu la boleh bawak bergaduh kadang2 tu

      Delete
  3. seronok main saidina nie...tapi kalau kalah mmg tak seronok..

    ReplyDelete
  4. Best main saidina ni. Boleh main dari pagi bawa ke petang sambung ke malam....hehe

    ReplyDelete
  5. ok lah tu..merapatkan hubungan kekeluargaan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg betul...tp x than mulut masing2 bila dh x puas hati..

      Delete
  6. main saidina ni last masa sekolah rendah kot? lepas tu tak dak dah...tapi kalau dapat main sekali sekala best gak ni...

    ReplyDelete
  7. main saidina gaduh2 tulah best sis..mesraaaa..hahaha..

    ReplyDelete
  8. Bergaduh bertekak tu yg ingat sampai bila2. Yalah, masing2 nak menang!

    ReplyDelete
  9. Dah lama tak hadap saidina ni. Memang boleh bergaduh main benda ni. Nak versi orang putih boleh main monopoly. best jgak.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah