Tuesday, October 29, 2013

Picnic With Family part 2

Macam poyo je siap ada part 2 kan....


Abaikan si kudut yg x senonoh tu ye...anak2 excited especially Dania dan si kembar
  

Mak yang santai2 menikmati angin yg sgt2 sepoi2 language....


Si budak Aliff yang x duduk diam


Banana boat tetap popular walaupun bayaran agak mahal...diorang pun cari rejeki....


Suka tgok keindahan pulau ni...x tau apa nama pulau....

Bekalan makanan...nasi lemak sambal kerang...bihun goreng, sandwiches...dan macam2..
X sempat nk amik gambar...

Dania masa kat rumah cakap x nak mandi...nanti hitam....tp sampai2 je dia yg lebih....
Memang dia hitam melengut lepas mandi...kena ejek boleh plak ckp..x pe..sekejap je hitam... dh agak dh itu jawapan dia....hahaha....
X lepak lama sebab kul 2pm mcm tu laut dh start bergelora...angin sgt2 kuat..ombak pun besar...x sedap hati kami pun balik...sampai highway hujan selebat lebatnya.....
Sampai ke pagi hujan...


17 comments:

  1. sesekali dpt mandi laut best kan SA.. lagi2 berkelah macam family SA tu..tp lepas betul kata dania tu.. nanti hitam hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu zaza...sesekali mmg best....budak2 excited..mak budak pun sama cuma leceh nk pi mandi balik air biasa..x mandi kang lekit kan...

      Delete
  2. Replies
    1. Cuba lepak mcm ni nok...sure your kids suka....

      Delete
  3. bestnya.. kami pun g picnic kat pd..tp kat Tiara Beach ajer

    ReplyDelete
  4. seronoknya picnic... jenjalan di pntai.. tapi dh musim tengkujuh kena pndai pilih hari kan..

    ReplyDelete
  5. hehehhe bukan budak2 je plan tak nak mandi lepas tengok laut depan mata...mak budak pon kadang2 teruja u! hehehehhe

    ReplyDelete
  6. Lama tak pergi PD selalu gi Bagan Lalang je sama je pantainya berselut...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye la...tp kat bagan lalang tu panas dan ada batu2 kan..PD selut kat tepi pasir tu je...dlm laut bersih...

      Delete
  7. Lama betul tak piknik tepi lautnya. Kalau ada pun dok piknik belakang rumah ajelah ...

    ReplyDelete
  8. dah ngadap laut rugi tak terjun kan dania kannnn.. hehehehhehe
    tapi tul lah ckp u (referring to your previous entry)...
    sayang tak terjaga kawasan tu...kotor...

    ReplyDelete
  9. wah..seronoknya sis berkelah...dah lama alin tak berkelah...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah