Thursday, October 24, 2013

INSTANT PRE MIX BLACK PEPPER SAUCE

Family product dari Utara

Kini resepi kami mula di kenali dan mendapat permintaan seluruh Malaysia..

Produk hasil R&D bisnes western kami selama 9 tahun.. Kini kami mula mengorak langkah utk resepi kami sampai ke tempat anda dgn cara penyediaan yg lebih mudah, sedap dan halal. 
Kini anda mampu menyediakan sendiri masakan barat bersama sos rahsia resepi kami buat keluarga di rumah dgn kos yg plg minima..keenakan rasa seperti di restoran barat bertaraf mewah hanya dengan keenakan sos kami.. 

Tiada seumpamanya.. pasti lain dari yg lain..
Ini resepi ciptaan sendiri..sudah 9thn mendpt sambutan di kampus UUM..Alhamdullilah..
jom cuba....

** 1 pek 300g rm12.00 (kegunaan sehingga 10set makanan barat dan perapan yg sgt byk)

Instant Pre-mix BLACK PEPPER SAUCE 
( Home Made Secret Recipe )



enak untuk chicken chop, beef steak dan lamb chop

 makan bersama roti john pun sedap...

- Cara mudah menyediakan kuah@sos utk Chicken Chop, Lamb Chop, Steak, Ayam Goreng, Burger dan juga utk perapan menu barbeque @ panggang. 
- 1 pek harga RM 12.00 shj. 
- Kos pos laju RM6 Semenanjung, sabah Sarawak RM10 

- 1 pek anggaran bancuhan kuah@sos sehingga 10set chicken chop / Lamb Chop. 
- Utk bancuhan 2 set chicken chop hanya perlu 2 sudu PRE-MIX HERBS (serbuk putih) + 1 sudu SPECIAL MIX SAUCE PASTE(sos) + stgh cwn @ 1 cawan air. 
- Kacau sebati dlm periuk kecil dan masak atas api sehingga pekat dan nampak berkilat. Apabila pekat dan siap masak tuang atas ayam@daging yang telah di goreng @ di panggang . Sedia untuk dinikmati bersama hidangan anda.

(Simpan pre mix di peti sejuk slps dibuka, jgn terdedah kpd cahaya matahari atau kepanasan melampau utk kualiti yg baik, sos black pepper yg telah dibancuh jika ada lebihan blh disimpan di dalam peti sejuk)

SMS/WHATSAAP ME AT 0123319641
Atau 
email at suriaamanda@yahoo.com


24 comments:

  1. Resepi SA sendiri?? Wahhhh..mesti bangga kan dpt hasilkan produk atas hasil usaha sendiri..

    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh bukan la mak...ni resepi family ni...SA tolong jual sama...if berminat meh la order...memang sedap..setanding kat restoran2 western tau...

      Delete
  2. mana nak cari bayam jenis yang macm tu ye...ada idea x..if buat epal hijau + celery pun best....cuba la try..

    -- menjawab soklan Amanda yg atas ni kan :
    Nak cari bayam cam kat oversea tu payah la sket, tp cuba carik kat supermarket cam cold storage atau pun jaya grocer.. tp bayam biasa pun boleh... amik yg organic - kat jusco byk yg organic.
    Yg epal hijau + celery tu, sy pernah buat. bebaru lps operation tu ari. Memacam dah try sebenarnya. Ihiks :P

    ReplyDelete
  3. wah...resepi sendiri..semoga berjaya dalam business..insyallah kalau ade yang berminat nanti saya akan panjangkan entry ini...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Azlan..kalau nak cuba inform me ye..

      Delete
  4. nyum..nyum...nampak sedap ni..nanti nak beli.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sedap..kalau nak cuba inform me tau..mana tau boleh promote2 kat kawan2 jugak..

      Delete
  5. Replies
    1. apa2 inform me yer...no hp ada kat situ...kalau nak email pun boleh...

      Delete
  6. Hurmm... kuah jee... ingatkan chicken chop tue.. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh nak bagi chicken chop...tp kena la beli kuah dulu..hehehe...

      Delete
  7. alhamdulillah.. nmpk sedap... mga maju jaya...

    ReplyDelete
  8. sy biasanya klu kuah blackpepper buat sendiri je..klu instant mcm ni,apa salahnya membeli,mudah kerja kan..:)

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. memang sedap...jimat pun jimat..after this boleh buat sendiri je chicken chop/ lmb chop

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah