Monday, October 21, 2013

Hey....Sexy Lady.....


Ibu si kembar whatsaap gambar diorg ni....
Geramh

plak tgok aksi diorg....macam maner la leh senang plak amik gambar diorg ni....



Cubaan peace yg x menjadi...


Bila menghadap tab...x toleh kiri kanan....


Adeliya tu bengkak mata sebab menangis 2 jam lebih


See dua beradik ni....Aressa (kanan) lagi byk beralah dr Adeliya...
If Aressa senang nak handle sbb x byk ragam even dia adik..jgn si Adeliya...
Dapat menangis mmg susah nak pujuk...sekarang dh habit menangis lama2 bila ibu pi keja
Ada sekali tu...aku dh bengang sgt sebab pujuk2 x nak diam....aku angkat dia bawak masuk bilik air..mandikan....sampai sekarang dia x nak kawan aku....elok  lepas tu dia lelap....amik...geram plak aku dibuatnya..
Sekarang ni mak aku relax jap dr jaga diorang...sebab mak x sht kan...
Lagi la Adeliya buat perangai...x tau la kenapa....hari2 menangis 2 jam lebih...ntah apa masalah pun x tau....

22 comments:

  1. Wow...kembar yang comel, cute dan seksi lee... hehe

    ReplyDelete
  2. Olololo...cian die. Nanges smpi 2 jam lbh kak? Mencabar gak tu utk org dewasa kak. Hehehehe....dia kerinduanlah tu kak. Manja lebih sket dr adiknya. Nak melayan diorang ni, kenalah sbr, kan kak? Ish....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu...kadang2 kita yg tgok ni jd geram sgt

      Delete
  3. budak2 sekarang kalau menghadap tabs memang tak toleh kiri kanan , tapi kalau boleh dikurangkan....macam Mifz dia tak minat sangat menghadap tabs , sekali sekala jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. X selalu bg PM...mmg x bagus utk diorg...

      Delete
  4. lamanya menangis sampai 2 jam hehe
    budak2 kan mmg cenggitu
    isi nuff-scfc

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sanggup dia tahan mata dia tau..sampai bengkak2 mata...

      Delete
  5. comel nya si kembar berdua nii . ^_^

    ReplyDelete
  6. kembar ke SA?

    laaa... sy baru tahu.. maaflahh.. brtuah SA tau ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah kembar ummi..tp anak buah SA..eh kira anak la jgk tu kan...hihihi

      Delete
  7. La kesiannya menangis sampai 2 jam. So sekarang memang tak ngam ngan SA lah yek.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adeliya mmg x ngam...if tunjuk hp baru sibuk nk dtg....itupun kjp je..pas tu bwk hp lari..

      Delete
  8. Bestnya dapat twin kan AS...Sapa ni AS? Anak sedara yeh...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah