Tuesday, October 8, 2013

Doakan Aku...


Assalamualaikum. ..
Disaat ini aku masih lg diserang jangkitan kuman pada paru2...sepatutnya admitted. .tp boleh semua specialist kat Seremban fullhouse...dh booking dari petang Isnin sampai hari ni masih x dapat bilik..bilik yg 4 katil pun penuh lg..dh mcm bilik hotel plak penuh semuanya...hospital kerajaan? No..no..no...I had a bad experience last 4 years...cukup2 la....
Doakan aku ye kawan2. ..
Aku semput sgt2..moga dengan doa kalian aku cepat sembuh...

posted from Bloggeroid


24 comments:

  1. Aduhhh. Get well soon, sis. Keeping u in my prayers. xx

    ReplyDelete
  2. Ya...KPJ Seremban especially, selalu full house! Maybe option lain yg terdekat, awak ke Kajang (KPJ Kajang), or Bangi ( Az Zahrah)...Moga cepat sembuh ya.

    ReplyDelete
  3. semoga segala urusan rawatan bjalan lancar & cpt sembuh...Amin.

    ReplyDelete
  4. Semoga cepat sembuh SA. Susah jugak hospital penuh ni. kalau dekat KL mesti ada yang kosong tu kan.

    ReplyDelete
  5. get well soon yer kak. ^_^ always be strong

    ReplyDelete
  6. get well soon...
    Jm0ut snggh blog sy ye http://rzillah.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Kasihannye... banyakkan rehat dan bertenang. Ikut nasihat doktor dan jangan lupa makan ubat. Semoga segera sembuh seperti sedia kala dan bersabarlah dengan ujian ini.

    ReplyDelete
  8. semoga dipermudahkan... InshaAllah..

    ReplyDelete
  9. cepat sembuh yer along *hugss

    ReplyDelete
  10. ya Allah along...serius bunyi nye nie...takut plak lieya dengar....moga along sihat selalu key...jaga diri tau....ape2 hal info kami2 yeak....

    take care n get well soon along...

    ReplyDelete
  11. kesian along.. moga cpt smbuh ye...kami doakan.. aamiin....

    ReplyDelete
  12. akak.... baru masuk bloggerdash board.... get well soon ok! rehat dan makan yang sihat ok. salam sayang dari macikz konah

    ReplyDelete
  13. semoga sekarang nih sudah beransur pulih yer...

    ReplyDelete
  14. semoga suria cepat sembuh...amin...take care your self..^^

    ReplyDelete
  15. ala siannyer, KA doakan kesembuhan SA yer...

    ReplyDelete
  16. Semoga cepat sembuh. Take a good care of yourself.

    ReplyDelete
  17. moga cepat sembuh yer..patutlah lama tak update

    ReplyDelete
  18. Ok...bru bce entry ni.....semoga urusan dipermudahkan...

    ReplyDelete
  19. moga cpt smbuh... penyakit regular saya tu sjak 27 thn dulu... tpi dh lega sikit skrg... dh jmpe penawar yg serasi dgn saya...

    ReplyDelete
  20. semput rupanya, take care ye, semoga segalanya dipermudahkan....hospital pun dah cam hotel, mmg selalu penuh

    ReplyDelete
  21. Klw gomen servis lmbt. Slow sgt. Misi misi sibuk nk fb je time buat koje.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah