Monday, October 28, 2013

Picnic With Family


Assalamualaikum....
Sorry la lambat bersiaran...bz giler ari ni bila giant ada kat opis...kelam kabut..
Aku pull out my participation dlm course sampai rabu sebab boss aku baru naik keja..He needs me more in the office...
So...ada 5 minit ni sempat aku buat 1 entry...
Semalam pi picnic kat Telok Kemang..sedih oii tgok pantai ni dulu cantik now dh kotor..tp bahagian kiri ok...tp bahagian kanan byk lumpur...mula2 I ingat tumpahan minyak...sedih bila anak excited nk mandi laut...tp mandi jugak la...pi area tgh skit....
X tau sebab apa jd mcm tu...tp mmg ada construction la area situ...kesan pada generasi akan datang mcm mn kan if keadaan mcm ni berterusan kan.....
Ok la...
See ya next entry...

8 comments:

  1. huhu pantai PD skrg dah tak tantik kan SA.. apa2 pn ramai jg lagi org yg suka berkelah kat PD.. sebab senang nak pegi & dekat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul zaza....syg la pantai tu je tumpuan pelancong kan..apa jd if makin teruk..parking mahal..pondok pun kena bayar...

      Delete
  2. lps sihat trs berpiknik ke kak? wahh syok ler.. suka suasana kat pantai.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak amik angin segar katanya..huhu...

      Delete
  3. teluk kemang dah tak cantik ker.. alahai sedihkan..

    ReplyDelete
  4. alahai.. sedihnya tgk pntai roper itu... huhu

    ReplyDelete
  5. syok piknik ni .memang best sgt kalau dengan famili

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah