Tuesday, October 22, 2013

Ustaz Kazim Elias In Da House


Management opis aku mengadakan ceramah bertajuk Halal dan Haram dalam Bekerja dan penceramah yang di jemput adalah Ustaz Kazim Elias yang sangat popular..selalu tengok beliau kat TV jer..la ni dapat tengok depan2...

 pihak pengurusan terpaksa letak signage ni sebab ada orang luar yang tau UKE datang KL hari ni..
 masuk2 dewan jer terus dapat brochure ni...segala aktiviti pusat pendidikan naungan UKE
 zoom sikit...
 kawan2 yang memenuhkan galeri hp aku
 one more
 ramai kali ni...ye la..UKE kan...ramai follower dia..
 akhirnya....Ustaz yang humble..cakap pun main hentam tp sangat2 berisi setiap apa yang keluar dari mulut beliau
 one more candid photo
 me with the trainee..Aqila..
me with Jiza...pesal feel macam mak datin plak erk dalam gambar ni...muahahahaha

Sakit perut gelak tgok dan dengar ceramah yang sangat2 bersahaja dari UKE...harap2 next time boleh jemput beliau lagi...knowing him yang sangat2 bersahaja..memang menarik minat ramai untuk menghadiri ceramah beliau...
special thanks to the management for the arrangement...
nak lagi dan lagi...
lepas ceramah terus makan....
sedap...
nanti aku share eh....



8 comments:

  1. suka tgk ceramah dia kat astro..
    dlm gelak2 tu penuh pengajaran yg kita boleh tahan.
    yg paling tk tahan, dia suka nyanyi.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu lyn..td pun dia sempat nyanyi lagu arwah noreen nor

      Delete
  2. mmg suka dgr ceramah ustaz kazim... ni mlni dia de ceramah kt sg. besi.. huhu.. teruja nk g... huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah..dia ckp td ada ceramah katsg besi..

      Delete
  3. seronok kan bila dapat share something yg baik cam ni..

    ReplyDelete
  4. untungnya SA dapat attend ceramah UKE..

    ReplyDelete
  5. Ustaz Kazim mmg the best...suka dgr ceramah dia yg bersahaja ttpi penuh dgn intipati yg sgt2 menarik...terbaikkk

    ReplyDelete
  6. hehehe best lah dpt joinj ceramah2 cenggini yer

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah