Tuesday, October 29, 2013

Angin Kencang Laut Bergelora


Bukti laut bergelora...siap ada bukti...oh harus tau....kang ada cakap aku google plak...amboi jemah toottttt.....x habih2 nak melampir....tp tu la Ko hado????
Tertonggeng2 aku cari angle yg paling ok nk dptkan gambar ni....org pandang2 pun aku buat x tau jer tau.....xde la main tangkap muat je....


Ombak dh makin besar...pagi tu tenang je....angin toksah ckp la...terbang2 rambut I ni tau....


Walau ombak besar..masih ramai yg mandi lg...


Nampak tu...ada yg mandi lg...beraninya...


Aku dh byg ke lain dh....apa lg tunggu better kemas2....balik.. 


Tgok pokok tu pun kita tau betapa kuatnya angin....

Yang ni plak dari sudut lain..

Kul 3pm aku dh chow balik Seremban dh..mak pun x sihat sgt...pi picnic pun sbb
Nak bg mak rasa udara segar pagi2...terkurung je kat rumah boleh bertambah sakit...
Walau mak baring je tp aku tau mak happy...harap mak makin kuat sebab aku nak bawak pi Sarawak next week...nanti x sht mcm mn nak naik flight kan.....
Special thanks to korang yang doakan mak aku sihat...
Alhamdullillah mak makin sihat...cuma mak harus kuat semangat....


14 comments:

  1. Replies
    1. SA suka...mandi air terjun pun suka..tp x berani pi air terjun lg dh...sbb kes kepala air tu...

      Delete
  2. Oh, dah nak dekat cuti sekolah ni, ramai yang gi jenjalan! Kalau saya nampak angin kuat gitu, tak kuasalah nak duduk-duduk lagi. Manalah tahu kan ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tiap2 tahun mmg pi jln...selalunya family trip dlm negara je....

      Delete
  3. bestnya dpt pergi laut...even tidak mandi...tp dpt release tension pun okay..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak suka laut...tenang je...kadang2 x mandi pun....

      Delete
  4. Replies
    1. Haah nok...tp kena pandai cari date...

      Delete
  5. Wah, Vee paling suka tengok fenomena mcm ni. Haha. Eh, pergi Sarawak ye? Pg Kch ke? :D

    ReplyDelete
  6. Kat Malaysia ni, ramai yg suka sgt main air ( mandi laut, sungai, air terjun)...nak tunjuk hebat, padahal berenang tak tahu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. X tau berenang tu SA la tu....hahaha. ..

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah