Monday, October 21, 2013

Semoga Success Dania..


Mama nak ucapkan good luck buat Ainnul Dania Huda...

Hari ni merupakan hari exam Dania..suddenly Jumaat ari tuh cikgu inform dia...Isnin dah start exam..so gara2 tu Acu dah kuarantin Dania dalam bilik...lately ni dia agak lemah dalam Matematik..
so kena la ngan Acu dia...
Semoga Allah bagi terang hati kat buah hati mama ni untuk menjawab semua soalan peperiksaan...
Good Luck!!


16 comments:

  1. Anak2 akak pun dah start exam hari ini. Moga berjaya buat Ainnul Dania Huda.

    ReplyDelete
  2. Good Luck Dania! Anak saya dah selamat berpesta sekarang ni. Exam dah over last week. So, mengadap game ajelah kerjanya sekarang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq mummydearie...lega la diorg erk...

      Delete
  3. All the best Dania.. Semoga dapat jawab dgn tenang tau..

    ReplyDelete
  4. Sama le AM anak anak Okje oun tgh exam... malas nak risau lebih lebih gud luck ajelah utk mereka hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okje..harus risau. ..x lulus payah nanti...tahun depan turun kelas plak..

      Delete
  5. gudluck dania, firdaus exam sek keb dah habis mggu lepas..
    minggu ni exam sekolah agama

    ReplyDelete
  6. Sama la ngan anak2 mak gak SA..minggu ni minggu exam so kena titik2kan sket anak bujang mak tu study. Asyik main bolaaaaa je tahunya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Risau kan..mama eh dh la jsuh..weekend baru balik....

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah