Wednesday, October 16, 2013

Mak plak x sihat


Sekarang aku kat klinik hantar mak yang tgh demam dan batuk teruk pi jumpa doktor..
Dh macam2 ubat makan tp mak tetap x ok jugak..
At kast kena la bawak amik gas...my mum xde asthma tp disebabkan batuk teruk terus mcm nak kena asthma....kahak pun byk terkumpul dalam paru2...
Kesian mak...harap mak akan pulih macam biasa lepas amik gas ni....
Mohon doa dari korang untuk my mum pulih semula...kesian tgok dia batuk teruk...

10 comments:

  1. memang kalau takder asma kalau dah batuk teruk atau kahak teruk memang kena gak gitukan.. harapnyer dah sembuh sepenuhnya mak SA...

    ReplyDelete
  2. musim skang ni. jaga diri ye mak. moga cepat sembuh

    ReplyDelete
  3. semoga mak sis copek sembuh yer...amin...

    ReplyDelete
  4. musim org sakit lah skrg ni..
    moga ur mm cpt sihat

    ReplyDelete
  5. Semoga mak SA cepat sihat. Memang musim orang sakit agaknya sekarang ni. Kena lebih berjaga-jaga supaya tak menjangkit sama.

    ReplyDelete
  6. semoga mak along cepat sembuh, cuaca tak menentu sekarang ni

    ReplyDelete
  7. smoga makcik cepat sembuh k

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah