Wednesday, October 23, 2013

Yesterday's Nasi Tomato for Lunch


Assalammualaikum...
Semalam kan aku lunch free masa ada ceramah dari Ustaz Kazim Elias tu kan...
haaaaa..aku makan nasi tomato kaler cerah...biasa nasi tomato kaler orange kan...tp kali ni kaler macam nasi minyak u olls...rasa dia sangat sedap..ayam masak merah dia wallawei...memang best la katerer baru ni masak..daging masak hitam dia dan acar pun sedap..tambah plak ikan masin bulu ayam..
terus kenyang giler..
naik opis semalam masing2 lemah jer...letih sebab kenyang sgt...padahal xde la banyak mana pun amik nasi tu...
Hari ni nak Lunch apa plak eh...
psst...tekak aku dah ok tau...dah x pahit dah...demok balik la lepas ni...selera dah sedap ni....


16 comments:

  1. lunch ni nak cari pisang grg cheese coklat!

    ReplyDelete
  2. Daging masak hitam?

    Sedapnyaaaaaa....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lauk mmg sedap tp masa tu SA x sedap tekak...

      Delete
  3. hahaha mmg lemau lah masuk ofis mkn knyg2 eh :)
    mmg terbaik lah lauk pauk tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul kak el...sgt2 kyg..mengantuk lepas tu..

      Delete
  4. haha mst feeling mcm mkn nasi org kawin ka SA??!!
    harini pilih lah menu yg sedap2 since tekak dah ok tu.. lps tu jgn lupa mkn ubat yer ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la pasal..tp yg ni lg sedap dr nasi minyak org kawen zaza...

      Delete
  5. Nasi tomato yg tak ada kaler tomato...eheheee...

    ReplyDelete
  6. makan long banyak2 ..
    sementara sihat ni makan je apa nak makan ..

    minum air masak byk2 tau .

    ReplyDelete
  7. mcm dah lama kan kak SA tak post makanan mcm ni.. Sedap tu kak. terliur..

    ReplyDelete
  8. Aik..apsal nasik tomatonya x kaler oren samar SA?? hehehe

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah dah sihat kembali. Makan ajelah, nanti-nanti baru fikir rasa bersalah sesangat sebab menambah berat :)

    ReplyDelete
  10. along dah sihat betul ke ni? jaga pemakanan baik2 ye.. nmpk sdp nasi tomato..tp deqla jrg betul mkn..x berapa sgt..lebih kpd nasi ayam.. hihi..

    ReplyDelete
  11. alahai..laparlah pulak sbb tgk nasi...dr tadi tak makan lagi ni..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah