Thursday, October 24, 2013

BELACAN BONDA OPEN FOR SALE

Malaysian Taste

BELACAN BONDA
(Rahsia Keenakan Sambal Belacan Utara)

Harga :
RM 10.00 satu pek
Berat : 500g

Kos pos : RM 6.00 semenanjung (SS RM10.00)

*** PERCUMA : RESEPI BONDA
( Resepi dan cara penyediaan sambal belacan ala utara yang menyelerakan)



didatangkan dalam pek yang kedap udara
belacan bonda

to order....

SMS/WHATSAAP ME AT 0123319641

OR 

EMAIL ME AT 

suriaamanda@yahoo.com

23 comments:

  1. Peh! Sambal belacan tu kak! Bley bt tmbh nasi smpi 3 pinggan kak oi!!!

    ReplyDelete
  2. terliur nengok sambal belacan ..

    ReplyDelete
  3. wow kak SA meniaga belacan pulak yer skrg

    ReplyDelete
  4. wahh sambal belacan pun boleh order2 eh.. nmpk sedap tu.. bonda sape ni? bonda akak ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh bukan la deqla....supplier tuh...bkn bonda akak...hahaha

      Delete
  5. Makanan tanpa belacan bagai kurang perisanya...
    Semoga maju jaya!

    ReplyDelete
  6. agak lama x makan sambal belacan.... sampaikan lupa macma mana nak buat sambal belacan..hahaha

    sbb kat rumah husband resdung so dia x makan belacan.. maska sambal pun x vbubuh belacan...

    Sumijelly.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila hubby dh x leh mkn kita pun x dpt nk mkn kan...

      Delete
  7. yummy,..macam sedap jer....

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. Wah dah sampai sana yer belacan bonda nie.. farah kenal tokey dia.. dulu akak tue pernah jadi bos farah sblm farah dpt keja gomen..=D
    Bangga sgt dia berjaya skrg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah masuk satu malaysia dh fara..tu la...dia sgt gigih...akak byk belajar dari dia

      Delete
  9. Nampak sedap kak.... Promote la kat opis-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tunggu stok sampai..tlg la promote lat family members..

      Delete
  10. perrghhh..sambal belacan pun dah jual online sekarang ni..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semua ada skrg doc...serbuk perap ayam utk goreng ngan bbq pun ada tau...

      Delete
  11. lama dah tamkn blcan sjak resdung ni...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah