Wednesday, October 9, 2013

Nice and Cute


Assalamualaikum
Saat aku update ni dah 4 jam tunggu bilik yg x ready lg kat spital kpj seremban ni...huiii....mendidih darah aku beb...naik blood pressure. ..semua procedures dh buat...drip, x ray pas tu allergic ubat lg...giler tul la....muka aku bengkak dgn gatal2 dan telinga panas...
Mcm mn panasnya hati aku tggu lama giler ni...mcm tu la telinga aku....bilik untuk aku dh ada...tp the earlier patient x berambus lg sbb masalah insurance. ..that is not my bloody problem. ..aku dh pnt menunggu ni...mmg ko dh bg aku drip and ubat. .ni bkn relax..ni nk bg aku stress.....sib baik semua hospital fullhouse....kalau x dh lama aku check in spital lain....

posted from Bloggeroid


12 comments:

  1. siapa consultant?Dr Tun Fizi? Dr Jeff?

    ReplyDelete
  2. Huhu. Pepun penampal drip tu cute.. Tp service... Not 'nice'. Ape kes ni...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cute kan....bila dh full house jd la mcm tu chot...

      Delete
  3. Hospital private pun servis teruk jugak ye SA. Dah la tengah sakitkan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu la pasalnya HH...now dh dpt bilik...

      Delete
  4. Semoga cepat sembuh sis...

    Tulah masalahnya...hospital swasta pun dah penuh sekarang ni. Kalau akak gi KPJ Kajang tu nak dapat bilik single bed punya lah susah skrg ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la...even demam sikit je pun diorg nk warded...

      Delete
  5. hospital mana2 skang pun penuh....eh comel la, siap ada letak pic cam tu lak hehehehehhehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah