Monday, October 28, 2013

Nasi Lemak Sehengget....


Rezeki malam ni...
X penah2 dinner nasi lemak..terus beli je sebab harganya sehengget...
Aku beli kat Kelana Jaya yang biasa aku beli karipap 3 ketul Sehengget jugak..
Walsu minyak naik..dan serba serbi mahal...brader tu tetap maintain jual kuih dan nasi lemak sehengget....susah nak jumpa kan...ni gara2 teruja dengan Puanbee.com yang makan nasi lemak sehengget 2 kupang..jauh nau nak pi Cheras kan..
Boleh tahan la nasi lemak dia..sambal best and aku up dengan telur mata goreng sendiri kat umah ..layan makan sorang2....
Pas ni confirm lelap...huiii..cane x gemuk..... 

10 comments:

  1. peniaga mcm ni memang best.. ni tak. pantang naik harga sikit dia naik banyak2 plak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. And port dia meniaga pun best..kat tepi tangga lrt...mmg jadi tumpuan la kan...Hihihihi

      Delete
  2. Layan nasi lemak malam2...mesti best.....hehe

    ReplyDelete
  3. waa..mana nak cari nasilemak rm1 skarang ni...
    kalo kat kemaman ni..makanan mmg mahal sgt2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni kal kl tau...kat seremban x dapat de...

      Delete
  4. Replies
    1. Ye ada..tp x ramai la yg jual....setakat ni baru jumpa 1 kat kelana jaya...tempat lain x tau...

      Delete
  5. a'ah biasanya nasi lemak singgit ni layan bila makan..
    Zaza panggil as a nasi lemak tetek.. hewhewhew :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Controversial plak tajuk tu eh...hahaha.....if letak tajuk tu jadikan signage...agak2 ramai x yg beli...

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah