Wednesday, March 29, 2017

Black Eagles Gegar Ruang Udara KL Hari Ini

Gambar sumber google


Patut la tengah buat kerja tetiba lalu pesawat pejuang 2-3 kali rupanya Black Eagles yang terbang lintas..dengar je la pesawat ni lalu..risau plak mula2 takut apa2 jadi kat negara kan...see imaginasi terlampau SA..
Sembilan pesawat pejuang jenis KAI-TB50 milik Tentera Udara Republik Korea menggegarkan ruang udara Kuala Lumpur hari ini.Pesawat pasukan aerobatik Black Eagles dari republik itu mendapat perhatian ramai ketika pertunjukkan udara sempena LIMA'17 yg tamat Sabtu lalu.
Orang ramai dinasihatkan tidak cemas dan tidak membuat sebarang spekulasi berhubung situasi berkenaan kerana dengan terbang lintas ini orang ramai berpeluang menyaksikan kehebatan Black Eagles ini.

Tak nampak so x tau macam.mana hebatnya Black Eagles ni...tau2 dh lalu je..hehehe

11 comments:

  1. ana pun dengar juga. tp kenapa tak keluar tgk. ruginya ;(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Opis level 11,kalau nk tgok pun sure x sempat nampak..huhu

      Delete
  2. Kawan-kawan PC yang berpeluang tengok..excited mereka..hihihihi..

    ReplyDelete
  3. Tak dengar pun.. ke tak perasan Kak Sue nie, jauh sangat dari rumah kut.. hihihi..

    ReplyDelete
  4. wah..mesti best kalau dapat tgk..:)

    ReplyDelete
  5. bestnya tapi tapi jauh sangat ....

    ReplyDelete
  6. lima pun tak sempat pergi 2 tahun lagi kena rancang betul betul

    ReplyDelete
  7. bukan spekulasi.. cuma ini soal kedaulatan.. kalau untuk pertunjukkan.. cukuplah pada jarak terhad sahaja.. sekadar pendapat..

    ReplyDelete
  8. macam cun je black eagles punya body

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah