Wednesday, March 29, 2017

Makan Sedap Dengan Keluarga Di Black Canyon Palm Mall Seremban

Hi korang..

Cerita Ahad lepas...bawak mak abah , Dania dan Qhaira pi Palm Mall...konon nak shopping baju kerja skit...sampai2 aje dah sesat barat dah...tak faham SA mall punya besar bleh sesat dalam tu...nama pun sesekali masuk sana kan..kesian..nama je orang Seremban tapi boleh sesat..apapun sebelum pi cari baju kerja..singgah makan dulu kat Black Canyon Restaurant..dulu pernah makan sekali ngan Dania kat situ....teringat lauk mix mushroom dia...sedap..so ajak Mak Abah makan kat sini...anak dara yang 2 orang tu mengikut je...


Dengan Qhaira yang tak sabar- sabar nak berjalan...cepat la mama...cepat la mama...sabar je la..


Ni la Mixed Mushroom yang aku suka sangat tu..Mak pun suka..banyak gak mak makan...


Amik Nasi goreng Udang dan ada promo set complimentary ngan Tomyam soup kosong...boleh la...


Nasi Udang SA


Kakak Dania melayan Qhaaira makan Fish and Chips...


Mak Abah dengan hidangan pilihan mereka


Kakak Dania makan Teriyaki Chicken Chop...amboiiii....


Tengoklah ragam Qhaira...geram tau...


Sedap tak Dida? Ermmm Syedapppppp...Dida syuke mama....


Muka teruja....korang jangan tak percaya satu set fish n chips tu dia habis makan tau...

Lwpas tu pi cari baju kerja..takde plak yang menarik..macam tak banyak kedai kat Palm Mall tu...then ajak Mak Abah pi Jusco Seremban 2. Dah dapat apa yang dicari bawak plak Qhaira main game dalam Jusco tu...haih...tak nak plak balik...ikutkan aje la..bagi dia main puas2...

Dah puas main dan decide nak balik dia mintak dukung plak...Dida penat sangat la mama...Korang bayangkan badan dia macam mana...1/2 jam berdukung...nak patah pinggang....


Masuk kereta tak sampai 2 min terus lelap...aduhai...penat sangat la ni...


i'm a happy mama...

Cuti sekolah memang tak bawak Dania berjalan mana- mana sebab Acu dia berpantang kat rumah kan...so memang tak kemana...next Ibu si kembar plak bersalin...tak tau la macam mana nanti...berturut- turut dah...hehehe...Sebab tu luangkan masa skit ngan Dania Mak dan Abah...Kebetulan Qhaira pun ada so memang bonding time la ngan diorang....seronok tengok kerenah Qhaira...happy betul masing2 dapat berjalan....

17 comments:

  1. Mixed Mushroom mmg nampak sedap. Mmg kena try jugalah nampaknya lepas ni =)

    ReplyDelete
  2. Morning akk...
    nieyl pernah makanan sekali je dkt BC ni...
    itupun member yg ajak...
    tomyam dia nieyl suka...

    ReplyDelete
  3. alolo..naper comey sgt qhaira..:)

    ReplyDelete
  4. Macam sedap menu-menu yang ada... Kakak Dania nampak matured sangat :)

    ReplyDelete
  5. dekat je ngan rumah, tapi tak pernah pergi makan sana

    ReplyDelete
  6. memang happy kalau sesekali keluar bersama family

    ReplyDelete
  7. Seronok kan sesekali keluar makan dengan family.. acara wajib kalau Kak Sue :)

    ReplyDelete
  8. yummy yummy...xpernah try lagi black canyon....

    ReplyDelete
  9. Lepas pantang la nampaknya baru bleh makan sedap sikit. Huhuhu.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah