Tuesday, March 7, 2017

Promosi Air Tin Minuman Berkarbonat RM1 Di Giant

Promosi Hebat Di Giant Hypermarket Senawang


Hi korang....
Semalam tak bersiaran, tak sempat langsung nak up satu apa entry pun untuk tatapan korang followers, readers dan anonymous....#ehhh...hahahah...well...semalam dan hari ni aku ada team building..ye la dah lama x servis enjin otak agak bengap kebelakangan ni kan...so dari asyik stress jer jom la kita pi team building...sebab tu la blog aku senyap sunyi je semalam...tapi elok gak kan sesekali senyap sunyi..hahahha....
So..hari ni aku nak citer skit bab promosi kat Giant Hypermarket sekarang ni sampai 22hb kalau tak salah...tak pasti la untuk promosi ni semluruh Giant Hypermarket kat Malaysia ni participate ke tak,.yang pasti aku pi Giant Senawang aku ternampak la promosi murah giler ni...antaranya air tin berkarbonat terpilih di jual dengan harga RM1....what????aku banyak kali gak tengok betul ke tak kan...ke mata aku yang rabun sebab aku tak bawak spec mata...tapi memang betul koranggggg.....aku sempat amik gambar skit la..nak tunjuk kat korang yang memang air tin dan ada jugak barangan terpilih dijual dengan harga runtuh RM1.....apa lagi...Mak Jemah ni laju2 la amik 15 tin air tin jenama Coca Cola, Revive dan Kickapoo...campur2 la..bukan satu jenama tu aku amik 15 tin..pas tu aku amik kekacang shang dong....5 bungkus...jalan- jalan lagi nampak refiil Shampoo Safi Shayla RM10 satu pek..amik plak lagi 2 pek....then cukup...pi bayar...


Air Tin Pepsi


Air Tin Revive


Air Tin Kickapoo..Anak dara spiderman aku ni bagus..mengikut arahan..mama kata amik 5 tin...dia amik...


Sambil amik..sambil kira...1....2...3...8...7..3...6...erm....gasak kamu la Qhaira..janji ada effort...


Then tolong plak tolak troli...cukai tetap kena cukai..bagus nya..kalau satu je dia nak..satu tu je la dia akan pegang tak nak benda lain...good job sayang...

So korang...
Apa tunggu lagi....pi la terjah Giant Hypermarket berhampiran....bukan selalu Giant buat promosi macam ni kan..ke memang selalu tapi aku je yang x pi...aku je yang ketinggalan...hahaha..aku ni jarang pi Giant bukan sebab apa,..aku akan compare dengan hypermarket lain dulu...mana paling murah aku terjah la...kadang sana murah sini mahal..sini murah sana mahal..so jadilah pengguna bijak kan...ekonomi makin teruk sekarang ni...kalau main belasah je beli...payah la...boleh bengkok tau...

Tapi aku puas hati la...puas hati dapat beli benda tu semua dengan harga bawah RM50...hehehe...bukan aku yang minum pun...saje je gatal membeli....pas tu sibuk takde duit...mengada kan..

10 comments:

  1. Wah murah tu,boleh la intai nanti..tq for sharing SA :)

    ReplyDelete
  2. Wah untungnya, post sini 30 tin boleh... :-)

    ReplyDelete
  3. wahhh...murahnya...nasib baik nieyl xminum air bergas...:)

    ReplyDelete
  4. lama dah xminum air gas..qhaira comel..:)

    ReplyDelete
  5. Sangat murah.. Giant memang selalu buat promosi macam ni

    ReplyDelete
  6. Wahh murah. Memang syok ni memborong. Heheh :) Qhaira tu larat ke nak tolak troli. Hahah

    ReplyDelete
  7. Alahai.. napelah sini takde giant.. kalau tak boleh memborong..

    ReplyDelete
  8. Hehehe ok laa masa murah ni boleh la beli..

    ReplyDelete
  9. Heheh..adik tak minum air berkarbonat..tapi adik suka beli dekat giant..sebab dpt beli apa yg adik nak

    ReplyDelete
  10. Membeli menang kena bijak... Boleh lari budget

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah