Wednesday, March 1, 2017

Pengumuman Pemenang Top Komentators Februari 2017


Hi korang...

Tiba saat yang di tunggu-tunggu hari ni aku nak umumkan 3 pemenang top komentator bulan Februari 2017..Amboi gigih masing- masing berlumba- lumba komen kat entry aku baik entry baru mahupun entry lama... Effort korang memang awesome..bulan Februari memang meletop komen kat blog aku walau aku di landa vitamin M untuk update banyak entry...
So..jom kita tengok sapa 3 top komentators blog ni...

Tempat pertama :  Azman Arsad
Tempat Kedua : Anis Khalilah
Tempat Ketiga : Normi Nieza

Seperti yang aku janjikan pemenang pertama akan menerima sebuah Novel..dan tempat kedua dan ketiga akan dapat cenderahati...

Kepada semua pemenang sila email details korang..alamat dan no hp ke Suriaamanda@yahoo.com
Tajuk email : Top komentators Februari 2017

Kepada yang kurang bernasib baik..korang boleh cuba lagi untuk rebut takhta bulan March  jangan risau...pencarian top komentators berlangsung sepanjang masa sampai aku pencen blogging...ok?

Tahniah sekali lagi buat semua pemenang.....

20 comments:

  1. Wah beza betul no 1 dgn yg lain. Tahniah semua ❤

    ReplyDelete
  2. Jatuh no 4. Tak larat nak kejar komen banyak-banyak.

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah rezeki.. terima kasih memilih saya sebagai pemenang..

    ReplyDelete
  4. dah lama tak tinggal komen kat blog SA ni. Nak try aimed top komentator Mac pulak lah

    ReplyDelete
  5. tahniah all...akak..sy punya address dah ada kan?hehe

    ReplyDelete
  6. Ala.. Tak merasa novel.. huhuhu..
    Tahniah pada yang menang..

    ReplyDelete
  7. tahniah kepada semua pemenang.. 432 comments satu bulan?? Hebat betul la En.Azman ni...

    ReplyDelete
  8. Tahniah! Best dapat banyak buku tu kan

    ReplyDelete
  9. Tahniah diucapkan kepada semua pemenang...

    ReplyDelete
  10. wowww..banyak followers blog ni.. terbaik!

    ReplyDelete
  11. mantop!
    aida skang bw sempat la few days in a week.
    ari ni ahad, sambil tunggu tulang empuk, dpt la bw. sib baik mak mertua sporting ha ha ha....
    melayan menantu blogger. sambil masak sambil berkepit dgn laptop!

    ReplyDelete
  12. Rancak mengomen untuk bulan mac pulak

    ReplyDelete
  13. harap ada rezeki bulan april pulak :D

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah