Wednesday, March 15, 2017

ELMA Inspire BB Cushion Mencantikkan Serta Merawat Kulit Muka Anda

ELMA INSPIRE BB CUSHION DILULUSKAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA SERTA DIIKTIRAF HALAL


Hi korang...

Siapa tak nak cantik kan...semua wanita ingin cantik..termasuk la SA ni ha..umur dah meningkat..dah nak masuk era 40an dah pun tak lama lagi..untuk itu SA sangat menitik beratkan penjagaan muka especially penggunaan bahan mekap.Untuk kekal cantik SA diberi peluang untuk menggunakan BB Cushion keluaran Elma Cosmetic kepada korang semua. ELMA Inspire BB Cushion merupakan produk tempatan dengan kualiti setanding antarabangsa.ELMA Inspire BB Cushion menggunakan bahan-bahan yang mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dan pengiktirafan halal.
Haaaa....tak perlu ragu- ragu lagi sebab product Elma Cosmetic ini telah mendapat pengiktirafan. Zaman sekarang semua product diluar sana memang tumbuh bagai cendawan lepas hujan kan..so kita sebagai pengguna perlu bijak memilih.


Fungsi ELMA Inspire BB Cushion :-

1. Menyegar dan Melembutkan kulit
2. Melembapkan kulit.
3. Pelindung matahari. Spf 50++ UV protection
4. Merawat dan Memperbaiki wajah
5. Merawat masalah kulit berjerawat. Mengurang dan Mengecutkan jerawat.
6. Mengatasi masalah kulit berminyak
7. Menghilangkan kesan parut
8. Mengurangkan kedutan di kulit.
9. Sebagai agen anti penuaan.
10. Menegangkan kulit.
11. Mengurangkan masalah kegatalan kulit.
12. Mengecilkan pori-pori


Bahan utama ELMA Inspire BB Cushion adalah dari bahan semulajadi iaitu:-
  1. Minyak Argan, 
  2. Vitamin E. 
Sebab tu ia bukan setakat produk makeup sahaja malah ia mampu merawat kulit wajah

Kelebihan ELMA Inspire BB Cushion:-


MAKEUP SAMBIL MERAWAT KULIT

1. All in 1 (foundation + powder + concealer + moisturiser)
2. Cepat dan mudah digunakan .Dab dab je terus flawless dalam masa tak sampai 1 minit. JIMAT MASA.
3. Mekap lebih GLOWING & TAHAN LAMA. 
4. Size yang kecik, senang nak bawak dalam handbag setiap masa.

KENAPA PERLU PILIH ELMA INSPIRE BB CUSHION


✔ Kualiti superb. Setanding produk antarabangsa.
✔ Mesra Wudhuk. Senang dibersihkan.
✔ 3 in 1. Foundation + Moisturizer + Concealer. Tak perlu yang lain.
✔ Sambil mekap, sambil rawat masalah kulit muka.
✔ Compact size. Senang nak bawa ke mana-mana.


Terdapat 2 warna pilihan iaitu 1) Light  2) Natural



Siapa yang sesuai guna ELMA Inspire BB Cushion ni?
  • Yang nak cantik glowing dan flawless
  • Yang tak nak ambil masa yg lama untuk makeup
  • Yang ada masalah jerawat dan jeragat
  • Yang ada masalah kulit TONA tak sekata
  • Yang bermasalah pori-pori yg besar .
  • Yang ada masalah bintik-bintik hitam
  • Mereka yang hadapi masalah kulit kusam

Jom tengok gambar SA gunakan Elma BB Cushion ni jom...memang puas hati..memang recommended sangat kat korang...cepat dan mudah aje..tak ambil masa yang lama pun untuk mekap setiap hari..dengan 1 minit je muka dah cantik dan glowing dh...abaikan muka fresh waktu pagi tanpa secalit mekap...


Sebelah kiri tu muka fresh sebelum guna Elma BB Cushion..sebelah kanan selepas dah tepek2 dap..dap..Elma BB Cushion kat muka...korang rasa???beza tak...


Suka sebab ia cepat melekat kat muka..tak perlu tekan span banyak kali..cukup untuk sapuan yang simple..memang best sangat guna..SA suka sangat...


Elma BB Cushion...MEMANG BEST!!
Korang cuba laaaa.....gerenti puas hati...


Last but not least...korang janji jangan gelak tau...meh tengok video plak..SA x pandai sgt buat video...yg ni kira ok la percubaan kot..malu dan kaku je tanpa suara....hahahha.....tapi boleh la kan..dari takde..just nak tunjuk kat korang cara guna Elma BB Cushion....korang hanya perlu dap dap dengan lembut ke muka ke muka bagi sapuan sekata...jangan sapu ye..kalau sapu macam tak lekat di muka nanti....lagipun nak elakkan dari terlebih sapuan...rugi pulak nanti..

video

SA sangat- sangat recommend Elma BB Cushion ni kat korang...jom sama- sama cantik..dan jom sama flawless dalam masa 1 minit....

Korang nak guna jugak Elma BB Cushion ni? Tak tau mana nak cari atau beli?

Jangan risau...korang bleh layari website dan social media Elma Cosmetic atau boleh whatsaap terus nombor yang tertera di bawah...

Website : www.elmacosmetic.com
Facebook : https://www.facebook.com/elmacosmetic/
Instagram : https://www.instagram.com/elmacosmetic
Whatsapps : 018-239 1445


24 comments:

  1. Menarik nie, bukan setakat make up tapi dapat merawat kulit kan SA

    ReplyDelete
  2. ada minyak argan lagi tu dalam bb cushion ni. boleh la try nanti

    ReplyDelete
  3. pakai je bedak nutrimetics tu..dah putih dah muka i

    ReplyDelete
  4. Patutla sentiasa cantik dan segar muka tu. Hehe

    ReplyDelete
  5. Banyak pulak kat pasaran sekarang BB cushion ni ..sampai tak tahu nak pilih yang mana sesuai dengan skin kita ..

    ReplyDelete
  6. ternyata begitu banyk produk di pasaran harini yang bagus untuk mencarikkan wajah dan kulit

    ReplyDelete
  7. Wow glowing muka sis..
    Wajib dapatkan ni...

    ReplyDelete
  8. Ha'ah..pakai yg mcm ni senang..dap dap je...flawless gitu...

    ReplyDelete
  9. kalau petang adik tak pakai bb..sebab naik jerawat

    ReplyDelete
  10. belum pernah try BB Cushion lagi. Tapi, nmpak mudah pakai je

    ReplyDelete
  11. nieyl skrg pakai bb maybelline :O)

    ReplyDelete
  12. nie dah cukup bagus....sendiri jadi model hehehe

    ReplyDelete
  13. nampak muda dari usia... cantiklah

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum SA....nampak muda jer kan...:)

    ** Mama Maszull

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah