Thursday, March 2, 2017

MuslimahClothing.Com Butik Muslimah Your Labuh & Longgar Territory

WAREHOUSE SALES DI MCC BUTIK SHAH ALAM DISKAUN SEHINGGA 70% 

Hi korang….

Alhamdulillah berkesempatan berkunjung butik pakaian Muslimah yang terkenal dan kali ini lokasi di Shah Alam. Selangkah menjejakkan kaki ke Butik MuslimahClothing.Com yang popular hati sangat teruja dengan pelbagai pilihan pakaian Muslimah yang menarik. Untuk pengetahuan korang juga MuslimahClothing.com terkenal dengan tagline Your Labuh & Longgar Specialist khas untuk wanita muslimah. Bukan setakat pakaian wanita sahaja, mereka turut menawarkan pakaian untuk Ibadah Umrah.

Butik MCC mempunyai dua cawangan iaitu di Bangi dan di Shah Alam dan aku berkesempatan berkunjung ke cawangan Shah Alam. Perjalanan yang lancar berpandukan waze serta cuaca yang cantik seolah- olah memahami keterujaan aku, almaklumlah..first time review butik terkenal ni kan...teruja satu hal..takut tak menjalankan tugas dengan baik pun satu hal..tapi dengan berpandukan bantuan dari pekerja Butik dan jugak pemilik Butik maka segalanya berjalan dengan lancar...

Jom ikut aku jalan- jalan ke Butik MCC dan lihat apa yang menarik di sini…



Haa...ini lah dia Butik MCC Cawangan Shah Alam...


Naik satu tingkat dan sepanjang laluan ke tingkat atas korang akan di jamu dengan pemandangan model- model muslimah memperagakan pakaian Butik MCC


This is Labuh & Longgar Territory..



Antara baju- baju Tunic


Baju Tunic dan Blouse


Dress/Jubah


Dress/Jubah


Tudung


Dress.....

Memperkenalkan juga...hot selling item yang menjadi pilihan kebanyakkan wanita- wanita berkerjaya
Pants Suit Najla ini yang buat aku tertarik hati sebenarnya...cantik kan?Memang sesuai untuk wanita berkerjaya, nampak anggun, sopan dan bergaya dengan design yang kontemporari. Sesuai di gayakan ke pejabat, Urusan rasmi, Event korporat dan juga ke majlis- majlis formal...Selain dari Pants Suit Najla..Hot selling item dari Denim turut menjadi pilihan pelanggan Butik MCC..jangan risau tentang size sebab di Butik MCC turut disediakan  pelbagai size dari XXS sehingga 5XL (plus size available)

Jom kita tengok gambar....



Tunic Tia Helda Denim - Embroidery


 Tunic Tia Helda Denim - Bio Wash


Di datangkan dengan pelbagai design, size dan warna pilihan


Material yang bermutu tinggi


Yang ni plak namanya Tunic Alya...


Tunic Alya


Abaya


Abaya Ballerina Janelle


Shawl Tun Fatimah Plain


Shawl Tun Fatimah Printed


Berita baik untuk korang yang berada berdekatan dengan Bangi dan Shah Alam..Butik MCC sedang mengadakan Warehouse Sale dari 1 March - 12 March 2017. Warehouse sales di kedua- dua cawangan menawarkan diskaun sehingga 70%. So korang kenapa nak tunggu lagi...Jom ramai- ramai kita terjah ke Butik MCC di Bangi dan Shah Alam. 2-3 bulan lagi dah nak raya dah kan...so ambil peluang ini untuk dapatkan baju- baju yang cantik dan memikat hati..Harga yang ditawarkan pun sangat- sangat berbaloi kan..Tak salah buat persiapan awal..alah membeli menang memakai..Dapatkan baju- baju muslimah idaman korang dengan harga yang sangat- sangat tak masuk akal...

Keterangan lanjut korang boleh layari media social Butik MCC

pembelian online juga boleh dibuat di : 


(Office): 03-89229959
(WhatsApp/SMS): +6019-2889304
+6019-5505253
+6018-6684243


19 comments:

  1. pilihan untuk perempuan bersize plus++ kini semakin banyak.. untuk lelaki size plus++ yang kurang.. susah betul nak cari pakaian lelaki size extra nih.

    ReplyDelete
  2. Semua cantik-cantik..naik rambang mata dah Kak Sue nie.. ;)

    ReplyDelete
  3. Tunic Alya tu cantiknya 😍😍

    ReplyDelete
  4. cantiknye.. pakaian muslimah, sopan dan manis.

    ReplyDelete
  5. Wahhh boleh terjah ni. Banyak nya baju lawa lawa 😍

    ReplyDelete
  6. cantiiikkkknya dress munge-munge tu.. hihihiii.. yang penting 70% diskaun u ollssss.. harus la ahkak gi terjah esok.. :)

    tapi ahkak pergi yg cawangan Bangi lah, dekat skit dgn umah.. heheheheee..

    ...

    ReplyDelete
  7. Cantik designnya... nanti boleh singgah ke link yang diberi... Thanks for info ya...

    ReplyDelete
  8. Cantiknya baju.. especially tunic alya. Jatuh cinta pulak tengoknya

    ReplyDelete
  9. Wah3. Rambangnya mata kalau pergi ni ....

    ReplyDelete
  10. Cantik sangat.... design yang ceria :)

    ReplyDelete
  11. alamak...tergodanya ... cecantik semuanya

    ReplyDelete
  12. Semuanya cantik2 kak..terpesona jap tengok..belikan satu tuk kita kak hahaha

    ReplyDelete
  13. adik suka tgk jubah dia tu..cantiknya.teringin nak pakai jubah..tapi nak cari yg corak bunga kecik gitu

    ReplyDelete
  14. boleh start cari baju raya dekat sini dah kak. cantik2 semuanya =)

    ReplyDelete
  15. cantiknya shawl dia. im in love :DD

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah