Monday, March 13, 2017

Luncheon Di Tony Romas Orang Belanja....

Hi korang...amacam cuti hujung minggu...best? Mesti korang pi jenjalan kan..aku macam biasa balik Seremban..adik aku kan tgh pantang so aku pun balik la..since takde job blogging and event..dan Dania pulak tengah demam...
So..hari ni..aku nak citer lunch orang belanja Jumaat lepas...bukan aku sorang malah bertiga..thanks to kakak tak nak di mention nama sebab sudi belanja kat Tony Romas..aku plak memang hantu western..memang kecik tapak tangan nyiru ditadahkan la...


Saje nak tayang dulu Medalion steak menu aku pilih...hehehe...


Tony Romas di NuSentral


Di Tony Romas sedang promosi set lunch dari harga RM17.91 sekali a cup of soup dan bottomless soft drink.. free refill...


Aku pilih chicken soup...sedap!!


Air 7up...kata bleh free refill kan..tp satu gelas ni pun dh mengah minum


Complimentary bread


Kakak sayam punyer order.


Kawan punya order..dia amik appertizer je..itupun dh portion besar


Ni la set medalion yang aku order...semestinya medium well pilihan aku..

Alhamdulillah...
Rezeki di hari jumaat...next x tau la bila lagi nak makan free..hehehe...apa pun terima kasih diucapkan buat kakak sayam..sudi belanja makan..nanti bila2 belanja lagi ye...

16 comments:

  1. alhamdulillah rezeki.. untunglah ada orang belanja

    ReplyDelete
  2. Sedapnya, terliur tengoknya. Bilalah orang nak belanja ni

    ReplyDelete
  3. akak tu xde nak amik adik angkat ke? hahahaha!

    ReplyDelete
  4. tony romas portion makanan dia mmg beso2.... berbaloi ngn harga dia kan

    ReplyDelete
  5. aduh. bila tgk jer western cmni, benda pertama yang muncul. lambbbb. fuh! melekat rasa dia kat tekak ni. hehehe

    ReplyDelete
  6. kalau adik habis je makan-makanan tu..sebab sedap sgt

    ReplyDelete
  7. lapar perut lah..perut dah kruk..kruk.. dah..

    ReplyDelete
  8. kak belanja adik lah..nk rasa sekali mkn ni..hehe..gurau je kak

    ReplyDelete
  9. kalau ke TR, saya suka rib eye - medium well. Lepas tu suka roti cicah garlic butter tu..

    ReplyDelete
  10. Sedapnya... Terasa lapar le pulak

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah