Friday, March 17, 2017

Qhaira Nak Hadiah Birthday Baju Spiderman Warna Biru...

Happy Birthday Qhaira Yang Ke 3 Tahun...Mama Loves You Always....



14hb March birthday si debab SA...

Aleesya Qhaira Wilda genap umur 3 tahun..ramai yang tak percaya umur Qhaira 3 tahun...badan je besar dan tinggi...umur rendah...bijak bercakap walau pelat...adakala jelas sebutannya ada kala x faham apa dia cakap...cuma mommy dia aje yang faham apa dia cakap...

Selasa lepas dapat la call dia..dapat wish birthday dia...tapi musykil dan pelik mama dia ni ha...jom baca conversation aku dengan Qhaira.

Mama: Dida...dida buat apa..
Qhaira: takde apa-apa...
Mama: Happy birthday Dida..
Qhaira : metasyih mama
Mama : nanti minggu depan mama balik mama bawak hadiah..dida nak hadiah apa..
Qhaira : Dida nak baju spiderman warna blue...


Mengalahkan boboy plak nak baju spiderman...ntah mana la mama ni nak raba baju spiderman warna BLUE....mana ada rasanya spiderman kaler biru...musykil dah tahap apa dah ni...ke memang ada dan mama ketinggalan?x tau la anak buah aku sorang ni....pelik betul...jarang jumpa gegirl minat karakter super hero...selalu suka princess2 barbie segala...korang tengok gambar jer la...gaya spiderman tu...
bikin geram aje la kamu ni Qhaira....


read :

Dida - Qhaira
Mama - Mama Long

14 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah