Wednesday, March 22, 2017

NS Next Top Twins Model...Kelass Ko Nak.....

Hi korang...

Amboi..tajuk entry nak kelasss aje kan....ni gara- gara terjumpa gambar ni dalam ig anak dara SA si kakak Dania...ohhh...ini kerjanya bila berkumpul..sejak ada hp GT Mobile ni kan bukan main lagi kakak suruh adik- adik sepupunya jadi model..mula- mula tengok macam kelakar..lepas tu nampak cantik plak...eh gambar diorang ni bleh jadi bahan entry ni..maka terhasillah entry ni ha...ada gak bahan untuk blog mama kan..mana tau ada yang nak suruh review pakaian budak2 plak lepas ni...nak plak si kembar ni memang suka bab posing2....


Si kembar Adeliya...amboi...ni pose pinggang patah ke apa ni....


Si kembar Aressa memang terkenal dengan watak sempoi dan cepat naik hangin...sebab tu gambar dia macamni...


Budak- budak kan...buat apa pun comel...ni menurun sapa nyer bakat la ni...Mama ke...Ibu ke...Kakak Dania ke...hahahaha....keturuna memang suka bergambar posing2 maut cenggini la kan...nak jadi model memang tak la...jadi la model untuk mata sendiri...yang ok bleh la share kat media social..yang tak ok simpan untuk tatapan sendiri aje...esok2 dah besar boleh tengok semula..pas tu gelak bahak- bahak....

20 comments:

  1. Model to be ni sis. Pandai semua posing 😀

    ReplyDelete
  2. amboiiii.....
    model gituuu...

    ReplyDelete
  3. kemain anak dara posing.. kalah hakakk ni..hihi

    ReplyDelete
  4. amboi..kemain si adelia..pose tu dh ada gaya model tu...hehe

    ReplyDelete
  5. Salam, haha lama jugak xsinggah sini kak :D ape kabar sihat? Tu lah dah membuyung skang ni, hihi... model tu cepat naik angin ke~ takutt...hahaha

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum SA...bakal jadi model ni kn...:)
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  7. Amboi next top twins model lagi.. ehehe..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah