Thursday, March 9, 2017

Hadiah Utama Pemenang Top Komentator March 2017

Contest Top Komentator bulan March masih berlangsung sehingga 31 March...Pengumuman pemenang akan di buat pada 1 April so..mana yang belum lagi komen banyak- banyak sila la komen...jangan confuse ye..memang setiap bulan aku akan up gambar hadiah untuk pemenang utama...bukan sebab apa..hanya sebab nak galakkan korang bersaing untuk memenangi hadiah yang ditawarkan....



Ehem..ehem...cantik x notebook kat atas tu?

Cantik kan? So aku nak announce..hadiah untuk pemenang utama top komentator March 2017 ni akan memenangi hadiah notebook seperti diatas...

So seperti biasa korang kalau nak menang kena la komen banyak2 kat semua entry di blog aku tu..macam mana cara korang nak komen bagi banyak aku serahkan kat korang..bulan lepas lelaki menang kan?bulan ni..kita tengok siapa pemenang..hehehe....

Semoga berjaya...good luck...all the best.....

41 comments:

  1. Wah cantiknya. Good luck pada semua 😍

    ReplyDelete
  2. Ala ala cantiknya notebook! 😊

    ReplyDelete
  3. cantiknya kak buku tuuuu. nakkk. kena komen bnyk2 la ni. hehe

    ReplyDelete
  4. Cantik... memang ngam buat kerja kan...

    ReplyDelete
  5. menarik dan tertarik
    tapi syg bukan utk saya
    hihihi..

    ReplyDelete
  6. cantik, bertuah kepada yang memiliki notebook ni

    ReplyDelete
  7. hai akak...cantik sgt notebook tu..wow

    ReplyDelete
  8. Wahh. Siapakah yang bertuah ni nanti :)

    ReplyDelete
  9. Haha. Cantiknyee.. Ade rezeki ade la tu.. InsyaAllah.

    ReplyDelete
  10. Hai akak...memang cantik sgt notebook ni..dahlah warna hijau..adik biasa menang contest dalam fb je

    ReplyDelete
  11. Giveway blog tak pernah masuk lagi..hehe

    ReplyDelete
  12. First time lah ni masuk giveway ni.heheh.

    ReplyDelete
  13. Siapalah pemenang yang bertuah tu ya..?jeng..jeng..jeng..

    ReplyDelete
  14. Alangkah indahnya jika saya dapat notebook ni

    ReplyDelete
  15. Bkn senang nk menang ni..kena usaha lebih..hehhe

    ReplyDelete
  16. Adik menang contest dlm fb kali ke 15 dah..sebab apa?sebab rajin share dan tag contest di fb

    ReplyDelete
  17. Adik tak pernah lagi dapat notebook

    ReplyDelete
  18. Adik biasa dpt foundation,cd,mascara,gincu,ubat kurus,beg ..untung kan dpt join contest ni..

    ReplyDelete
  19. Adik suka masuk contest sebab nak berkenalan dengan semua admin contest di fb mahupun di instagram

    ReplyDelete
  20. Notebook tu nampak simple dan kemas je kan akak

    ReplyDelete
  21. Adik biasa jelajah blog orang lain..blogwalking kan orang panggil..hehe..sebab disitu adik dapat idea untuk mengarang blog nanti

    ReplyDelete
  22. kalau ada rezeki adik..adik nak warna hijau lah notebook ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dik...komen banyak2 bukan kat entry ni je tau..kena komen kat entry2 lain jugak..ok?

      Delete
    2. ya kak adik komen kt entry lain juga kak

      Delete
  23. wahhhh.. menarik hadiahnya.. kena start komen banyak-banyak nih.. hik hik hik..

    hadiah novel sudah saya terima.. Terima kasih.. kena curi-curi baca novel nih..

    ReplyDelete
  24. hahahah... mmg komen 1 entry 10x la ek.. hahaha

    ReplyDelete
  25. cantiknyaaa

    kena usaha extra lagi ni hehehe


    btw Kak ni kita Cici yang tegur akan malam tu :)

    ReplyDelete
  26. cantik Notebook tu warna hijau plak

    ReplyDelete
  27. mau...
    mau...
    tapi tu la, internet ni kekadang jeles kita nak bw :(

    ReplyDelete
  28. Komen banyak banyak.. Kalau ada rezeki dapat le.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah