Monday, March 20, 2017

Cerita Ceriti Event Stellavingze Jumpa Blogger Baru

Sambutan Hari Wanita Sedunia 2017 anjuran Stellavingze

Ini bukan entry berbayar yer..dari SA buang semua gambar dalam handphone baik share kat sini kan...handphone dah penuh dengan gambar dah..ada banyak yang tak share rupanya especially i jumpa blogger2 baru dan yang dah kenal lama kat dunia blogging ni...ada jugak beberapa gambar yang SA x share lagi ngan korang....sebenarnya SA x tau pun yang event ni melibatkan Puteri UMNO Lembah pantai cuma dapat info tentang dress code yang diwajibkan pakai formal..kebetulan memang dari office so pakai ajerlah baju kerja..tambah accessories jer la skit...kalau tau semua tema Pink Putih bleh pakai ikut tema...bukan apa untuk menyokong event diorang...ada gak yang tanya kat FB SA kalau pi event memang ikut konsep event ke...Harus la diknon oiii...takkan SA nak pakai ikut suka..menghormati majlis kan..takkan nak pakai jeans ngan t-shirt..rosak majlis orang...elok orang panggil terus orangdah xde hati nak panggil join event...so etika berpakaian ketika menghadiri event tu sangat penting walau kita dijemput sebagai media...

Jom la tengok gambar sepanjang majlis berlangsung..first time join event sempena Sambutan Hari Wanita Sedunia ni..sebelum ni tak pernah pun sambut dan nak ambil tahu..so banyak jugak ilmu dapat semasa join event ni..


Berani ko berdiri depan pentas sebelum VIP duk atas tu erk....


Berlatar belakang warna pink...semua tu Puteri UMNO Lembah Pantai...


Semua khusyuk mendengar Forum


Para VIP pada malam tersebut


Yeayy...Selamat Hari Wanita Sedunia......


Dengan Nadia Johari, Atiehilmi dan Kak Sue Kabdy


Dengan Sally Samsaiman dan Ainimsuju


Masa ni aktiviti lucky draw..mak x lucky nok....


Masa ni dah abih event...tengah tunggu cik abe amik


Dengan Mommy Cici ni baru jumpa, baru kenal


Dengan Blogger Alja Lee...

Seronoknya pergi event macam ni sebab banyak ilmu kita dapat tentang kehebatan seorang wanita..jadi wanita kena tabah, kena kuat sebab banyak tanggungjawab tergalas atas bahu kita kan...seronok dapat jumpa blogger baru...the best part diorang datang jumpa SA dan tegur...so rasa amat bangga kat situ sebab rupanya ada gak yang kenal...hehehe...thanks to Alja Lee dan Mommy Cici yang tegur SA cuma tak sempat bergambar dengan blogger- blogger lain sebab duduk jauh...so adik- adik blogger yang lain kalau jumpa hakak kat mana- mana event tegur jer la eh...hakak ko ni rabun...memang tak nampak orang...atau lebih tepat susuah nak kenal orang sebab kat blog muka lain kan...bila in real muka lain...

16 comments:

  1. seronoknya jumpa blogger..selalu dok komen2 blog kita..dalam event ni,jumpa depan2 kan

    ~ Kisahsidairy~

    ReplyDelete
  2. hhehee segan memula nak tegur. hopefully jumpa lagi next event ye kak

    ReplyDelete
  3. seronoknya join event... comel SA.

    ReplyDelete
  4. hehe bestnya! kak SA cantik hikhik

    elsa follow sini :* http://elsaalicious.blogspot.my/2017/03/4-tips-elak-digelar-drama-queen.html

    ReplyDelete
  5. Ramai jugak eh pergii.. Wahh! Sebenarnya baru tahu ni kak atie tu blogger jugak 😅 Dia pernah menyewa kat rumah mak kin . Hehe 😍

    ReplyDelete
  6. bila lah kita nak jumpa ya...:)

    ReplyDelete
  7. Seronok kalau dapat jemputan macam nih.. Nak juga join event

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah