Tuesday, March 28, 2017

Jemputan Ke Sidang Media Sempena Hari Setiausaha 2017

Perhatian buat semua blogger..anda dijemput untuk memeriahkan Sidang Media Sempena Hari Setiausaha 2017..SA memang tak dapat nak join walaupun sambutan ini sangat bermakna buat SA yang merupakan salah seorang setiausaha...setia sangat sampai x dapat nak join..hehehe..kekangan kerjaya yang x menentu masa memang sukar untuk SA bg komitment kalau event hari biasa..
So kalau ada masa terluang kawan-kawan blogger yang lain boleh la join event ni nanti..

Invitation kat bawah ye..

RSVP boleh hubungi contact number di bawah


*Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera,*

Kepada;
Semua Editor/Ketua Biro
Media Cetak & Elektronik.

Y.Bhg Datuk / Dato’ / Datin / Tuan / Puan,


*JEMPUTAN KE SIDANG MEDIA SEMPENA HARI SETIAUSAHA 2017*

2.       Tuan/Puan dijemput untuk menghadiri Sidang Media Hari Setiausaha 2017 pada:

          Tarikh: 28 Mac 2017 (Selasa)
          Masa: 11:00 pagi
          Tempat: Mini Auditorium, Pusat Pelancongan Malaysia (MaTiC), Jalan Ampang, Kuala Lumpur

3.       Berikut adalah aturacara majlis bagi perhatian tuan/puan.

 11.00 pagi     - Ketibaan Tetamu Jemputan dan Media
 11.30 pagi     - Ketibaan Encik Zain Azrai Rashid
                           Pengarah Pusat Pelancongan Malaysia (MaTiC)
                         - Persembahan
                         - Sidang Media
                         - Jamuan
1.30 petang   - Program Tamat

4.       Kehadiran dan sokongan rakan-rakan media dalam mewar-warkan program ini amat diharapkan demi menjayakan program ini. Sebarang maklumat lanjut mengenai sidang media ini, tuan/puan boleh hubungi Khairul di talian 016-311 7495 / khairul@matic.gov.my atau Emma di talian 03 9235 4807 / emma@matic.gov.my.

12 comments:

  1. Selamat menyambut hari setiasausaha SA.. semoga terus succes dalam kerjaya ya 😊

    ReplyDelete
  2. selamat hari setiausaha.. meriah betul acara.. hebat betul artis yang dijemput

    ReplyDelete
  3. Selamat menyambut hari setiausaha SA.

    ReplyDelete
  4. Hai kak...
    nieyl pun PA jugak..hihihi...
    bestnya...

    ReplyDelete
  5. Sama SA, saya pun setiausaha gak..tapi tak boleh nak attend event sbb setia sangat, bak kata SA tu...hehe

    ReplyDelete
  6. Hujung bulan ni jugak tempat kerja ai ada buat Seminar Kesetiausahaan. Ada artis turut memeriahkan suasana.

    ReplyDelete
  7. Emm mesti ramai blogger wanita merangkap SU datang.. Ocl wusha dari jauh ok..

    ReplyDelete
  8. untung setiausaha ada secretary week...hehehe.

    ReplyDelete
  9. menarik event ni tapi tak dapat nak attend.. hu hu hu sedih

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah