Thursday, March 30, 2017

Lunch Treat IGA Express NuSentral& Takde Kerja Buat Kerja

Hi korang..meh nak citer semalam makan free lagi kawan opis belanja..kali ni makan kat IGA Express Indonesian Cuisine yang dulu SA pernah share kat blog February rasanya..so datang makan sekali lagi kat sini...murah betul seminggu ni makan orang belanja je..yang jadi masalahnya makan nasi..aduhai rosak diet..
Sebenarnya hari ni pun ada makan free kat luar..huwaaaaa....sampai bila la nak kena makan nasi ni...takkan x nak join plak..bosses yang belanja kan...

Jom tengok apa SA makan semalam..kelakar sebab tau restaurant ni punya signature dishes dia IGA so kami sepakat amik set Nasi Goreng IGA. Apa IGA ni?
Iga dalam bahasa Indonesia merupakan bahagian ribs atau tulang selangka lembu..so..sedap ke tak korang kena cuba nanti...


Set Nasi Goreng Iga


Rupa Iga atau daging bahagian ribs lembu...


Sekali sup dan sambal yang pedas....sup tu pun sedap


Kami makan berempat je


Sirap ais free termasuk dalam set...


Lepas dh makan kawan opis nak pi buat spec mata eh..beli spec mata..ada promorion katanya..so SA pun ikut la sekali...buat kerja plak kat situ dengan melaram spec mata yang ada..takde keja buat kerja


Terima kasih buat Safiyyah Hashimi yang belanja makan tengahari semalam..alhamdulillah semoga murah rezeki..jimat belanja seminggu ni...
Hari ni kita makan kat Mahbob Bangsar plak ye..kali ni ada lagi sorang kawan opis nak banje..pangkat bosses gak la ni...
Jimat SA lagi...Murah rezeki

13 comments:

  1. Alhamdulillah. Murah rezeki SA =)

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum SA...terbaikk la...nasib baik puasa x leh tergoda tengok...:)

    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, murah rejeki :)
    Makanan pun sedap, jeles ai! Hehe.

    ReplyDelete
  4. Alhamdullilah murah rezeki SA.. menu pun nampak sedap..

    ReplyDelete
  5. nasi goreng iga? teringat nigga. hehehe ada kaitan tak? huh lapar!

    ReplyDelete
  6. takde ke bos yang belanja saya makan..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah