Friday, March 3, 2017

Hilangkan Masalah Selulit Dengan Lunavie Concentrated Cellulite Cream

Hi korang...

Masalah selulit dan wanita memang tak boleh dipisahkan..kadang- kadang boleh buat stress bila tengok tubuh badan banyak selulit kan? Aku pun x lepas dari masalah selulit tp tak berapa ketara. Selulit di bahagian perut selepas bersalinkan Dania dulu dan sampai sekarang belum hilang sepenuhnya.Mimpi ngeri oiii bila perut dan bahagian lain ada selulit ni.. Dah macam- macam cream aku guna dan yang terbaru aku diperkenalkan dengan Lunavie Concentrated Cellulite Cream keluaran Lunavie

gambar dari google.com


Apa yang aku suka dengan cream ni adalah bau yang sangat harum dan cepat meresap ke kulit..tekstur krim yang tidak berminyak memang memikat hati...Wanita yang baru sahaja bersalin sangat sesuai menggunakan krim ini..


Melalui kajian yang telah dijalankan, pengguna yang telah menggunakan krim ini dalam jangkamasa 8 minggu untuk menentukan kesan anti selulit. Majoriti subjek yang dilaporkan dalam soal selidik melalui kajian ini yang mereka percaya bahawa :

  1. Ada peningkatan yang jelas di bahagian paha
  2. Bahagian paha ketara pejal dan padat
  3. Keanjalan kulit meningkat dan fleksibel
  4. Tona di kawasan peha menjadi sekata dan pejal.

Lunavie Concentrated Cellulite Cream merupakan product terkini yang mempunyai ketepatan tinggi dalam rawatan menguruskan badan, melicinkan kulit dan membentuk semula kontur badan. Dengan penggunaan dan sapuan yang kerap di kawasan yang diigini dan mendapat keputusan yang berkesan especially kawasan yang mempunyai kesan selulit yang teruk dalam hanya beberapa minggu.

Untuk keterangan lanjut korang boleh layari 


Harga : RM69.00


11 comments:

  1. Zaman PC kecil2..kalau nampak selulit..mesti panggil cacing...hihihi...cacing albino..sebab putih-putih kan...selulit ni selain dilalui wanita yang pernah pragnant..kalau kita gemuk kemudian kurus pun boleh jadi jugakan..hihihi...

    ReplyDelete
  2. hehehe.. jangan kata perempuan aje ada selulit.. lelaki ada juga.. hik hik hik

    ReplyDelete
  3. huwaaaa nak jugakkkk kita dah ada tanda tu kat peha sobs sobs

    ReplyDelete
  4. Agak stress tengok selulit lagi-lagi selepas bersalin kan?
    Saya banyak amik protein, vitamin c untuk kurangkan kesan selulit tu

    ReplyDelete
  5. Samalah ngan kinah selulit sekarang ni dah merebak ke kaki peha betis semua. Oh tidakkk

    ReplyDelete
  6. Selulit ni kan kalau sah ada mmg payah bau nak hilang ...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah