Wednesday, March 8, 2017

Dua Hari Indoor Team Building Yang Awesome

Hi korang...
I'm back!!!ada yang ternanti-nanti tak? Perasan je lebih SA ni kan...bukan ramai haters ke..okey kita lupakan bab haters..so hari ni aku kembali ke udara seperti biasa selepas 2 hari pi indoor teambuilding anjuran office...giler hilang stress sekejap...memang best sebab banyak aktiviti..semua aktiviti fizikal dan mental..semua yang join pun mrmang sporting giler..takde yang mengelat..trainer cakap buang segala perasaan malu baru kita semua berjaya..

Jom tgok gambar kitorang 


Group photo dengan Advance Tan trainer kitorang..yang mana satu?yang muka macam Eric Leong interior designer tu....


2nd pose


Free style


Post ke 4


Free style lagi

So kami semua seramai 19 orang yang terlibat dipecahkan kepada 4 grup..memang best grup2 kitorang 

Kat bawah ni grup aku yang diberi nama Super 5


Grup photo Super 5


Complete grup 5 orang


One more pose


Gambar semalam


Best sebab sporting..

Selain tu kan..kat bawah ni adalah gambar grup lain yg sporting jalankan task...




Aku tak leh tgok gambar ni..penat gelak..

Dua hari training penuh gelak ketawa..kawan2 dari site opis PD yang memang kelakar dan buat kitorang semua pecah perut 2 hari..banyak yang kami belajar dari Indoor team building ni..antaranya team spirit, team work, passion dan banyak lagi..so semua boleh apply apa yang di pelajari dalam kehidupan dan kerja seharian..semoga semangat kami semua semakin membara seiring semangat kami semasa menyertai team building..memang training macam ni bagus untuk mana2 sektor pekerjaan..

13 comments:

  1. amboi...macam-macam gaya ada kan...happening sangat

    ReplyDelete
  2. rindunya zaman belajar dulu. setiap sem akan ada team building ni. skrg dh tak kerja team buiding dgn anak jer lah :p

    ReplyDelete
  3. super 5 ke super saiya tu...tengok gambar je pun dah nampak seronok
    JanjiKita

    ReplyDelete
  4. bestnya ada training macm ni..hilang tension jap..:)

    ReplyDelete
  5. nampak macam semuanya sporting.. sebab tu best kot.. meriah!

    ReplyDelete
  6. tahun 2017 ni tak attend lagi mana2 training..hehehe

    - Hernee Nazir -

    ReplyDelete
  7. wah sporting semuanya.... sado-sado pun pandai bergaya...

    ReplyDelete
  8. memang seronok kalau semua terlibat.. takde yang ngelat.. kalau ada yang ngelat tu yang menyampah..

    ReplyDelete
  9. Hehehe mmg semua sporting laa bab2 bergambar tuu.nampak pon dah tau masing2 sporting habis..

    ReplyDelete
  10. Bestnya bergambar.sportingnnya diorang

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah