Saturday, March 4, 2017

Berani Betul Naked Face Ye..


Hi korang...
Naked Face? What does it means?haaa...bukan aku berbogel la..muka je bogel tanpa sebarang mekap..rimas la hari - hari pi keja pakai mekap..blom pi event lagi tu..kalau pi event lagi banyak guna mekap..
So hari ni aku bebaskan muka tanpa sebarang mekap..just guna pelembap siang je..untuk elak muka dari bahaya sinar UV..amboi.stetmen kalah model iklan plak kan..ni kang ada gak cik anon komen eleh..naked face konon macam xde cacat cela..sure edit guna apps hp...haaa...sorry ye cik anon..aku dh tau sapa ko yg dengkikan aku selama ni..so aku x kisah apa yg ko nak komen..lagi ko komen lagi aku tayang kehebatan aku..ececeh..sorry xde nak edit2 muka jadi fake sangat eh..ko ingat aku xde keja lain..setakat jerawat merenyam kat muka tu ada je..tp sejak aku dapat treatment kat DR MAD tempohari jerawat dh hilang dah..bekas2 jerawat pun dh xde sgt dh...
So hakikatnya perlu ke kita ber naked face ni?
Perlu la uolls..kulit muka kita sesekali kena bebas bernafas..jangan ditempek segala mak nenek mekap..walau macam mana suci murni pun mekap tu punya kandungan pun..muka kita perlu bebas dari sebarang mekap..baru la segala urusan pemulihan berjalan dengan lancar..bercakap tentang DR MAD Wellness nanti tunggu entry aku tentang kehebatan rawatan ni tau...sure korang pun akan teruja macam mana aku dan beberapa rakan blogger teruja semasa mendapatkan rawatan ari tu...tunggu ye...

22 comments:

  1. Molek je walaupun naked face gitchuwww😘😘

    ReplyDelete
  2. Betul tu, bagi kulit muka bernafas sikit, saya hari2 kulit muka bernafas, lelaki tak pe kan... biar berjerawat tetap hensem... hehe... gurau je...

    ReplyDelete
  3. Comel je Cikla tgk.. jeles arrr... hihi

    ReplyDelete
  4. Sesekali biar kulit bebas bernafas..hihi..

    ReplyDelete
  5. Flawless gitu. Kinah kalau keluar memang naked face je. Bebas dari mekap bagai.

    ReplyDelete
  6. Comel ja walaupun naked face gitu

    ReplyDelete
  7. Biar le orang nak mengata..pi lantak dengan dia.. Yang penting hati kita mesti mahu baik...

    ReplyDelete
  8. Salam singgah hujung minggu sini...comel jak dengan naked face...

    ReplyDelete
  9. cantik tu naked face. kalau akak, mmg menangis org tengok. pucat lesi.

    ReplyDelete
  10. nak naked jugak lah... ehh.. face. hehehe

    ReplyDelete
  11. ai hari-hari naked face.. kecuali lipstick dan pelembap muka.

    ReplyDelete
  12. Setuju..Kak Sue pun kadang keluar naked face juga, bagi muka rehat kan..

    ReplyDelete
  13. setuju,kena rehatkan jugak kulit wajah tu,tapi cik sue ni memang la jarang mekap,memerap kat rumah je ahhaahah bedak pun jarang pakai dok umah.

    ReplyDelete
  14. Hehehe sesekali rehatkan kulit muka tu kak..comel.jer.

    ReplyDelete
  15. cantik SA.
    sape yg jeles tu ekk :) hi hihi...
    aida ni da lama x merawat wajah (chewah!)...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah