Monday, January 6, 2020

Melayan Anak Buah Semua Bergambar...

Hi korang...

Ini sambungan cerita tahun lepas, macam jauh sangat tahun lepas tu kan...yang sebetulnya ni kisah masa birthday mak 28hb lepas. Takde la jemput ramai pun..kebetulan je diorang ada dan ajak sekali..dah lepas majlis tu kami lepak santai- santai..as usual SA ajak anak- anak buah dan adik sepupu bergambar..saje nak simpan sebagai kenangan..macam- macam ragam muncul ha..ye la nama pun budak- budak kan...bising, lasak tu memang wajib..padahal diorang la memeriahkan suasana. Kalau takde diorang tak best plak kan..bila dah balik terus senyap sunyi rumah..so..biarlah riuh rendah untuk beberapa jam...

Jom la tengok gambar...



















SA dengan muka penat...dengan melayan anak- anak...yang depan SA atas pangku dalam gambar ramai- ramai tu adik sepupu SA..anak Paksu...dan si comel lote gamabr last tu anak buah SA, kira anak buah la sebab anak kepada sepupu SA..kecik je orangnya..pas tu comel sangat...tak takut orang..Hannan nama dia..nama sebenar x tau la..x ingat de...nama- nama anak zaman sekarang semua nama artis...payah nak sebut, payah nak ingat..abaikan muka SA yang comot dan tak mekap tu..muka lepas masak..berminyak muka...sekarang tengah banyak jerawat halus2 kat muka..jumpa doktor pakar jawapan nya lebih kepada hormon x stabil...amenda ntah...

14 comments:

  1. Rajin layan anak saudara. Sporting makcik dia.

    ReplyDelete
  2. meriah rumah kalau setiap hari ramai macam ni

    ReplyDelete
  3. memang best anak buah ramai2 camni. jenuh jugak nak melayan tapi tu lah, bila takda. sunyi lak rasa. hehe

    ReplyDelete
  4. Ramainya anak buah Kak SA. Mesti meriah rumah bila diaorang ada.

    ReplyDelete
  5. meriahnya kak mesti seronok layan diorang ni

    ReplyDelete
  6. Seronok dapat kumpul sesekali macam nie kan SA..

    ReplyDelete
  7. Bukan main seronok lagi masing masing bergambar

    ReplyDelete
  8. Meriah betul kanak-kanak dengan Kak SA. Hehe.. Memang best dapat berkumpul ramai-ramai ni

    ReplyDelete
  9. sesekali bila MamaLong dia pun masuk air ye....layann

    ReplyDelete
  10. bila anak buah ramai, mmg seronok.. mcm2 kerenah diorang.

    ReplyDelete
  11. nampak keriuhannya tu walau dalam gambar..hihi

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah