Thursday, January 23, 2020

VSS Lunch Treat Malakoff

Hi korang...

Sampai hujung bulan ni nampaknya asyik bab farewell je la..bab makan...makan...dan makan....letih dah bab makan...bila makan dan tentu la berkaitan dengan makanan kan...tak amik gambar kang rugi pulak...SA plak takde benda nak up kat blog..sementara ada benda boleh share ni better share...nanti dah takde story mula la vitamin M sampai...

So hari ni punya event alhamdulillah berjalan lancar cuma makanan terlampau banyak, terpaksa bungkus bagi kat sesiapa yang nak...ramai jugak yang tak datang sebab dah mula cuti...CNY ni kan cuti lama...dah settle tadi SA nai office semua settlekan kerja sebab esok dah start cuti dah...haha...orang lain yang raya orang lain yang sibuk cuti...muahahaha....eh..petang esok nak mantai..petang esok nak masak sup tulang..kita tumpang je la raya diorang...

As usual korang tgok jer la gambar...

















Perasan tak...student yang viral kat twitter Lisa? Lisa ni anak staff Malakoff yang baju kurung pink tu..




















Buah- buahan...jambu batu dan tembikai







SA sempat makan mee soto je...malas nak beratur panjang...


Makanan kami order dengan caterer official kami sebab makanan dia sedap..kami order Nasi Beriyani ayam sos dan daging masak hitam, mee soto, soto nasi dan banyak gak kuih muih...buah pun ada...

Penat giler weyyy...siyes SA penat sebab last SA terjebak acara bungkus membungkus ni masa adik SA kawen dulu...lama dah tinggalkan...sekali dia tangkap belakang uolls...sakit belikat ni....okey la sampai sini dulu...hari ni nak terus balik Seremban...malas nak fikir bab rumah sewa...malas nak balik sana..esok cuti..yeay...bleh tido lama....kalau boleh kan......

10 comments:

  1. yang patah tumbuh, yang hilang berganti. begitulah :D

    ReplyDelete
  2. ya Allah banyak nya makanan..dah mcm food review kat hotel lak..hihi

    ReplyDelete
  3. Memang banyak makanan. Nasib baik boleh tapau.

    ReplyDelete
  4. Banyaknya makanan kak.. Patutlah tak abis

    ReplyDelete
  5. Meriahnya makanan.. rezeki kan SA..

    ReplyDelete
  6. Banyaknya menu dia kak. Meriah sangat. Untung kalau setiap bulan ada farewell..leh makan besar. Hehe

    ReplyDelete
  7. bestnya kak, tang makan-makan tapi tang ramai yang nak vss tu sedih jugak...

    ReplyDelete
  8. fav gambar nieyl dlm blog akk ni, nieyl suka gambar makanan hehehehe

    ReplyDelete
  9. kalo ada majlis macam ni bab makan tu mmg looking forward sangat hehe..

    ReplyDelete
  10. popia basah tu nampak sedap...adeiiiii

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah