Friday, January 3, 2020

Sambutan Birthday Mak Yang Ke 63 Tahun

Hi korang...

Cerita Sabtu lepas. Sambutan birthday Mak SA yang ke 63 tahun, memang setiap 28hb December kami akan buat sambutan birthday Mak. Tahun lepas jatuh pada hari Sabtu. So kami pun macam biasa berkumpul. Cuma 2 keluarga yang tak dapat join..takpe la next time boleh join..majlis dimeriahkan dengan kehadiran Mak Teh SA dari Kedah, Makcik dan Pak Su sekeluarga. Alhamdulillah majlis simple je tapi meriah..Yang penting Mak happy dikelilingi adik beradik dia walau tak semua berkumpul kan. Seronok betul dia sebab Mak Teh siap tido kat rumah. Memang dia orang borak je la..

Jom tengok gambar...


Kek Hari Lahir Mak, Butterscotch Caramel tempah kat kawan adik


Satay fav mak...SA x rasa pun  hahaha


Cucur udang of cos SA yang buat


Kuah mee hailam...mee nyer kat bekas satu lagi..mak request mee hailam kali ni


Cantik kembang cucur udang SA..cuma x jadi bulat macam selalu sebab x guna senduk bulat


Kek Sebelum letak lilin


Adik beradik Mak kecuali baju merah...


SA join sekaki bergambar..



Video cucu2 nyanyi..




Si Kembar bagi kad yang diorang buat sendiri



Leka la Uwan depa baca satu persatu


Berebut- rebut nak tengok


Gegar plak gambar ni...Taufik bagi hadiah untuk Uwan


Jenu Uwannya buka hadiah


Aidan tu shibuk aje laaa...


Wah..Uwan dapat baju kurung..


Aidan nak tunjuk peace


Bukan Uwan je dapat hadiah...Atuk pun dapat..tapi warna lain...x sedondon ngan baju..erm takpe la...

Sesekali berkumpul kan...seronok la...

Selamat hari lahir Mak, semoga panjang umur dan diberikan kesihatan yang baik. Takde apa yang kami semua mintak hanya Mak terus sihat, kuat dan sentiasa bahagia disamping semua yang tersayang..insyaallah ada rezeki murah kita pergi bercuti sekejap..


8 comments:

  1. Selamat hari lahir makcik. Mak akak sebaya ayah saya lah.

    ReplyDelete
  2. Seronoknya dapat kumpul ramai2 dengan parents & family lain..
    Selamat Ulangtahun Kelahiran buat mak.. semoga mak sihat selalu ya..

    ReplyDelete
  3. Selamat ulangtahun ke-63. Seronok berkumpul.

    ReplyDelete
  4. Selamat Ulangtahun Kelahiran ke-63 buat mak Kak SA. Semoga Allah limpahkan kurnia yang baik-baik buatnya dan orang di sekeliling ๐Ÿ˜Š. Small celebration tapi bila ada orang tersayang disisi itu yang paling menggembirakan ๐Ÿ˜Š

    ReplyDelete
  5. Selamat hari lahir mak ๐Ÿ˜˜

    ReplyDelete
  6. selamat hari lahir mak ke 63.. sate daging nampak sedap betul...

    ReplyDelete
  7. Selamat ulang tahjn kelahiran makcik.. semoga sentiasa dalam rahmat Allah.. Aamiin..

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah, seronok celebrate ramai2..ni pun da lama tak buat...huhuhu..moga ada rezeki nanti balik kampung celebrate event penting dengan family...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah