Wednesday, January 8, 2020

WW~ #2019bestnine Suria Amanda

Hi korang...

Baru 8 hari kita di tahun baru 2020, SA lupa nak share #2019bestnine instagram SA. Sebenarnya takde la hebat mana pencapaian kat instagram SA yang tak seberapa tu..untuk 2019 SA sedikit tidak aktif sebab masalah kesihatan so agak kurang likes compare 2018...walau apapun..banyak jugak likes tu ha..


Jom tengok apa yang di highlight kat atas tu...

1. Dengan Tengku Permaisuri
2. Product review dettol
3. Dania nyer kaki crack, warded sehari
4. With my bestie @paris_ashiqin
5. Tukang collect mangafera
6. Throwback masa jadi PR, gambar ngan ZZ
7. Di office Malakoff Corporation Berhad
8. Semua barang basah dalam fridge rosak sebab takde elektrik beberapa hari..
9. Product review Althea

Itu jer la pun..takde la pencapaian yang memberangsangkan sebab SA sedikit kurang aktif last year..insyaallah nak buat comeback this year andai allah permudahkan...alhamdulillah SA dah semakin sihat..cuma sekarang sedikit busy dengan kerjaya. Korang doakan SA terus sihat dan boleh share macam- macam lagi..PR & Client, selitkan sedikit rezeki job untuk SA jugak please....

10 comments:

  1. alhamdulillah untuk tahun 2019. all the best untuk tahun 2020. keep fighting SA ^_^

    ReplyDelete
  2. Semoga sihat dan aktif menulis di blog.

    ReplyDelete
  3. Semoga kak Suria dikurniakan kesihatan yg baik,dimurahkan rezeki and teruskan menulis blog ya

    ReplyDelete
  4. wow..banyaknya like..tahniah akak..:)

    ReplyDelete
  5. Tahniah kak. Banyak like tu... Saya pun tak terbuat bestnine 2019 ji

    ReplyDelete
  6. insyaallah.moga kesihatan SA makin okey & aktif di IG. Saya pun kurang aktif kat IG tahun lepas sebab tak tahu nak kongsi pasal apa. Review kurang. job pun kurang. adeh. asik post kerja hakiki je, kang orang menyampah pulak macam kita je kerja, orang lain tak kerja. haha

    ReplyDelete
  7. banyak like tu SA sampai tiga puluh ribu like, dana 10k pun tak sampai hhehehhe

    cer akak buat gaya macam akak jadi PR tu, nampak lain betul gaya SA masa tu... subang besar tu buat nampak lain

    ReplyDelete
  8. gambar ngan ziana zain tu, mana satu ziana, mana satu akak? 😜

    ReplyDelete
  9. Hehe...comei lah best nine. Banyak like tu....anyway selamat tahun baru SA. Moga ukhwah berterusan walaupun tak pernah jumpa.

    ReplyDelete
  10. wow menariknya semua gambar bestnine akak

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah