Friday, January 3, 2020

Senarai Cuti Panjang Tahun 2020

Hi korang...

Masih lagi berkisarkan tahun baru..heheheh....kali ni nak sentuh bab cuti public holiday dan cuti2 tambahan...giler la weyh...punya la banyak cuti tahun ni...tak percaya korang tengok senarai kat bawah tu...mentang2 la SA tgh plan nak bercuti berdua dengan Dania terus ada banyak cuti..bagus jugak sebenarnya so SA x perlu nak amik extra cuti..start sekarang dah boleh plan dah...biasa la kan..Malaysia memang banyak public holidays...



Nah korang...

Rancang percutian korang...jangan kata kakak x payung ye...nampaknya bulan 5 tu panjang betul cuti ha...mana la nak pergi cuti2 lelama ni...SA nak simpan cuti tahun ni..kalau boleh cuti sampai Disember ada 10 hari tak guna..kena azam sunguh2 ni..so hujung tahun boleh la SA cuti panjang kan? Dan dah boleh simpan duit dah sekarang...mana tau ada rezeki bawak anak dara dan mak abah berjalan plak...kita merancang kan...bulan 3 nanti dah la kazen nikah kat Sungai Petani...kena amik cuti la tu nanti...masa tu harap mak sihat..tahun lepas x dapat langsung bawak dia jalan..rasa frustrated plak...

11 comments:

  1. wah...seronoknyaaa....
    byk cuti...

    ReplyDelete
  2. Terima kasih SA share jadual ni. Jemput la jalan2 kat Sg Petani nanti ๐Ÿ˜

    ReplyDelete
  3. Harap SA dapat pergi jalan-jalan bercuti dan pergi Sungai Petani.
    Harap semua dipermudahkan.

    ReplyDelete
  4. Kami pun dah start tengok tarikh2 cuti panjang, pikir nak balik kampung je..hahaha

    ReplyDelete
  5. Banyak betul cuti bulan 5. Cuti panjang la kita dengan cuti raya lagi hehe ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

    ReplyDelete
  6. Terima kasih SA share jadual cuti nie.. boleh lah Kak Sue refer sini nanti..

    ReplyDelete
  7. Byk cuti antara 4-5 hari...boleh la plan dari skrg pd yg nk bercuti tu

    ReplyDelete
  8. Saya tak. Kisah sangat kak sebab amik cuti rehat plus cuti berdalin memang 4 bulan saya cuti. Hahaha

    ReplyDelete
  9. Yes.. Bolehlah mula merancang percutian.. tq kak share..

    ReplyDelete
  10. waaa hari raya haji tu birthday saya..hahahhha

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah