Saturday, January 18, 2020

Random Photo Part 1

Hi korang....

Lama SA x share random photo kat blog ni..so SA nak mulakan la untuk part 1 ni..sebenarnya banyak gambar kat hp SA yang SA randomly amik untuk share kat ig/fb stories..ada je entry nak share tapi banyak gambar sebab ada attend 2 event Khamis lepas..itu nanti SA share la ye ..so kita share gambar apa ag ada dulu...SA ni suka amik gambar dan adakala  x tqu nak share cane..rasa rugi plak kalau x share kan..

Eh mengomel je...meh la tgok apa yang ada....


Teringin nak makan asam pedas ikan pari...erm..mahal..ini je RM8.50...sebab x bawak bekal so layankan aje la...


Dapat Forrero Rocher ni 4 biji..kawan dapat sempena CNY...jadi la tumpang rezeki..ada lagi 3 lom makan...


Grilled chicken sandwich sarapan pagi Khamis


Cetaphil yg SA beli..


Cucur udang sarapan pagi Rabu rasanya


Beli lipstick baru...


Nampak Althea booth kat NuSentral..Althea makin dikenali


Teringin coffee o...tapi x sedap..


Tiara kat Perlis sempena majlis akikah


Opick dengan Mak Tok dia


Tiara again


Opick...on da way Perlis


Well itu je yang SA nak share..hari ni x tau nak masak apa..sayur dah harvest td boleh la SA masak...sementara tu nak publish entry ni jap..hahaha...so..korang kalau ada adayak gambar dalam handphone dan dan sayang nak delete..better buat photo random entry macm ni..at least ada idea nak update blog kan...takde la blog tersadai je tanpa update...at keast sumthing to share...dah share boleh la delete dan dak rasa ralat sangat sebab dh simpan dalam blog ..nanti bila-bila boleh tgok semula....

9 comments:

  1. Grilled chicken sandwich ni yg paling menarik perhatian. sebab saya suka sayuq ^_^

    ReplyDelete
  2. Bagus juga letak gambar-gambar yang dah diambil. Kadang-kadang sebagai kenangan.

    ReplyDelete
  3. Bagus juga ya buat entri macam nie.. tq for sharing SA..

    ReplyDelete
  4. sedap2 makanan kat atas tu..dah la sy ni kaki makan..hihi

    ReplyDelete
  5. harga ikan pari sekarang dah mahal.
    Zaman dulu2 tak laku

    ReplyDelete
  6. betul jugak tu...kadang2 ada ambil gambar macam2 tapi tak update pun mana2 hatta instagram pun tak..haha

    ReplyDelete
  7. asam pedas pari always my favourite..

    ReplyDelete
  8. Ala ikan pari asam pedas my favourite...

    ReplyDelete
  9. Good idea buat post random photo nih, tulah kadang blog bersawang-sawang dek blogging slump.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah